banner171

Gaziosmanpaşa'da Baba-Oğul Futsal Heyecanı

Gaziosmanpaşa’da bu yıl ikincisi düzenlenen Baba-Oğul Futsal Turnuvası’nda takımlar şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Müsabakaları izleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta turnuvanın heyecanını ailelerle paylaştı.

Gaziosmanpaşa'da Baba-Oğul Futsal Heyecanı

Spor kültürünü yaygınlaştırmayı ve aileleri spora teşvik etmeyi amaçlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, 2. Baba-Oğul Futsal Turnuvası’nı düzenledi. Gaziosmanpaşa Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen turnuva renkli görüntülere sahne oldu. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da salona gelerek zorlu müsabakaları takip etti. Final karşılaşmalarının başlama vuruşunu yapan Başkan Usta, katılımcılara centilmence mücadele ve başarı diledi.

80 TAKIM KUPA İÇİN KOZLARINI PAYLAŞTI

6-10 ve 11-14 yaş kategorilerinde düzenlenen turnuvada bir baba ve bir oğuldan oluşan 80 takım kupa için kozlarını paylaştı. Aileler de tribünden müsabakaları izleyerek çocuklarına destek verdi. 10’ar dakikalık maçların ardından rakibini geçen takım bir üst tura yükseldi. Final turunda dereceye giren takımlar kupalarına kavuşurken, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından tüm katılımcılara günün anısına madalya takdim edildi.

“GÜZEL BİR TURNUVA OLDU, DEVAMINI DİLİYORUZ”

Turnuvada büyükler kategorisinde oğluyla birlikte şampiyonluk ipini göğüsleyen Tuna Boztepe, "Güzel bir turnuva oldu, devamını diliyoruz. Başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. Oğlu Ahmet Yasir ise, "Buraya gelmeden önce eleneceğimizi düşünüyordum. Kısmet böyleymiş, birinci olduk. Elediklerimize de bizimle oynadıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Küçükler kategorisinde oğlu Efe Yaman ile birlikte şampiyonluğu elde eden Oktay Yaman ise, şampiyonluğu kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, ailece güzel bir etkinlik geçirdiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2019, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153