banner171

Gaziosmanpaşa'da Bilgi Evlerinde Ön Kayıt Dönemi Başladı

Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evleri’nde, 2020-2021 eğitim yılı için ön kayıtlar başladı. Öğrenciler, ilçedeki 10 bilgi evinden veya belediyenin internet sitesi üzerinden online kayıtlarını 21 Eylül’e kadar yapabiliyor.

Gaziosmanpaşa'da  Bilgi Evlerinde Ön Kayıt Dönemi Başladı
 Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evlerinde öğrencilerin okul başarısına destek sağlamak amacıyla 3’üncü sınıftan 7’inci sınıfa kadar Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi, İngilizce ve Din Kültürü branşlarında eğitimler veriliyor. 8’inci sınıflar için ise LGS'ye hazırlık kapsamında eğitimler düzenleniyor. Ders anlatımları, testler ve düzenli olarak gerçekleştirilen deneme sınavlarıyla desteklenerek öğrencilere kendilerini ölçme ve değerlendirme imkanı sunuluyor. Teorik bilgileri, pratiğe dönüştürmek için atölye, hobi ve etkinlik kulüplerinin yanı sıra sosyal aktiviteler ve kültürel etkinliklerle çocukların kişisel gelişimine katkı sağlanıyor.

ROBOTİK KODLAMA VE YAZILIM EĞİTİMLERİ

Türkiye’nin yerli ve milli teknoloji hamlesi kapsamında geleceğin yerli ve milli yazılımcılarını yetiştirmeyi amaçlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, 10- 14 yaş arası bilgi evi öğrencilerine robotik kodlama, yazılım ve 3D tasarım alanında eğitimler veriyor. Yazılım ve kodlama eğitimleriyle öğrencilerin analitik düşünme, problem çözebilme ve tasarım becerilerini geliştirmelerine katkı sağlanıyor. Çocukların teknolojiyi sadece kullanan değil, aynı zamanda üreten bir nesil olarak yetişmesi hedefleniyor. Yerli ve milli teknolojinin temelini oluşturmayı amaçlayan eğitimlerin ardından öğrenciler, teknoloji alanında özgün projelerini hazırlıyor.


Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2020, 12:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Karadeniz bilgi evi
Karadeniz bilgi evi - 3 yıl Önce

Öner
Öner - 3 yıl Önce

Berra buglem Berber
Berra buglem Berber - 3 yıl Önce

Robotik kodlama

Reyyan Melis Bayındır
Reyyan Melis Bayındır - 2 yıl Önce

Berat
Berat - 2 yıl Önce

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153