banner171

Aziz Yıldırım: Sen beni eşkıya mı sandın!

Aziz Yıldırım, 'Bazı medya kuruluşları sürekli bizi eleştiriyor. Gidin orayı basın' diyen bir taraftara böyle cevap verdi.

Aziz Yıldırım: Sen beni eşkıya mı sandın!
 Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında bugün Kırklareli'nin Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerindeki taraftar derneklerini ziyaret etti.
Babaeski Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyaretinde taraftarlarla sohbet eden Yıldırım, bir taraftarın, "Bazı medya kuruluşları sürekli bizi eleştiriyor. Gidin orayı basın" şeklindeki sözleri üzerine, "Sen beni eşkıya mı sandın" cevabını verdi.

Aziz Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesinin başarılı olması halinde Fenerbahçe Kulübü'nün maddi açıdan düzlüğe çıkacağını belirtirken, transfer konusunda ilginç açıklamalar yaptı. Futbolcuların anlaşmaları dolar ve Euro üzerinden yaptığına dikkat çeken Fenerbahçe Başkanı, şunları söyledi:

"TRANSFER YAPMAK KULÜBE İHANETTİR"

"Basının yazdıklarına bakmayın. Basın durmadan yazıyor, 'filanı aldı, filanı alacak' diye. Sonra taraftarlarda bir beklenti oluşum oluyor 'Bizim takım neden transfer yapmıyor' diye. Türkiye'de çok büyük tehlikeler var. Hiç kimse bunları yazmıyor. Biz gittik onu aldık, onu aldık... sonra bu paraları kim ödeyecek, nasıl ödenecek. Karşılığı olmuyor. Bakın taraftar gelmiyor, sponsor yok ama basın istiyor ki ben her gün bir tane oyuncu alayım o da yazsın. Kimse transfer yapamaz, transfer yapmak kulübe ihanettir. Bunun bilincinde olun. Yoksa biz de yaparız ne olacak ki, ama ödeme... Bu iş öyle kolay değil.” 

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 22:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153