banner171

Gaziosmanpaşa`da Buz Pateni Keyfi

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı'na kurulan ücretsiz buz pistinde çocuklar hem buz pateni sporu ile tanışıyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor.

Gaziosmanpaşa`da Buz Pateni Keyfi

Geçtiğimiz yıl yüzlerce çocuğu buz pistinde buluşturan Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu yıl da buz pateni keyfini ilçede yaşatmaya devam ediyor. Mevlana Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda kurulan buz pisti vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Ücretsiz buz pateni seanslarına katılan çocuklar bir yandan gönüllerince eğlenirken bir yandan da buz pateni sporunu daha yakından tanıma imkanı buluyor.

7 yaş ve üzeri tüm Gaziosmanpaşalıların katılabildiği etkinlikte ilk kez buz pateni deneyimi yaşayan çocuklara pistte 2 uzman eğitimci eşlik ediyor. Eğitimciler seans öncesi çocuklara buz pateni ile ilgili temel eğitim veriyor. Pistte gerekli malzemeler ise seans süresince Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ücretsiz olarak veriliyor. Gaziosmanpaşa'da buz pateni keyfi 29 Şubat Cumartesi gününe kadar haftanın 7 günü 10.00-17.00 saatleri arasında devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2020, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153