banner171

Gaziosmanpaşa`da Coşkun Sabah Rüzgarı Esti !

Gaziosmanpaşa`da Coşkun Sabah Rüzgarı Esti !

Gaziosmanpaşa`da Coşkun Sabah Rüzgarı Esti !
 Sevilen sanatçı Coşkun Sabah, gönüllere hitap eden şarkılarını Gaziosmanpaşalılar için seslendirdi. Coşkun Sabah konseriyle Gaziosmanpaşalılar, baharı bekleyen kumrular gibi anılarını tazeledi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü'nün katkılarıyla Türk sanat müziğinin güçlü isimlerinden Coşkun Sabah'ı Gaziosmanpaşalılarla buluşturdu. Gaziosmanpaşa Şehir Tiyatroları Sahnesi’nde gerçekleştirilen konsere çok sayıda vatandaş katıldı. 

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, en sevilen eserlerini Gaziosmanpaşalılar için seslendirirken, konsere katılan vatandaşlar şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek müziğin ritmine göre dans etti. Sevilen şarkılarını Gaziosmanpaşalılarla birlikte seslendiren Sabah, vatandaşlara adeta Türk Sanat Müziği şöleni yaşattı. 

"GAZİOSMANPAŞALILARLA BİR ARADA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM"
Sevenleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden ünlü müzisyen Coşkun Sabah, “Konukların gelmesi bizi çok mutlu memnun ediyor. Bu nedenle çok mutluyum. Bu güzel organizasyon için Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2017, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153