banner171

Gaziosmanpaşa`da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Gaziosmanpaşa`da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Gaziosmanpaşa`da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı
 Cumhuriyet'in kuruluşunun 94'üncü yılı Gaziosmanpaşa'da coşkuyla kutlandı. Gaziosmanpaşa meydanında yapılan kutlamalar, halk oyunları ve tören geçit yürüyüşünün ardından sona erdi.
Gaziosmanpaşalılar Cumhuriyet'in 94'üncü yılını görkemli bir törenle kutladı. İlçede eğitim veren okulların çeşitli halk oyunları ve gösteriler sergilediği kutlamalara Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve beraberindeki protokolle birlikte çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlamalar protokol konuşmaları, halk oyunları, bando takımının gösterileri ve şiir dinletilerinin ardından tören geçit yürüyüşüyle sona erdi.

Türk milletinin kendine yakışanı her zaman yaptığını belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 'Cumhuriyetin 94'üncü yılı münasebetiyle bu meydanda cumhuriyet bayramı kutlandı. Çocuğuyla, yaşlısıyla, engellisiyle, bayanıyla, erkeğiyle güzel bir duygu. Bugün Türkiye ülkenin her tarafında cumhuriyet bayramını kutluyor. Biz de bu vesileyle tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm İstiklal Şehitlerimizi rahmetle anıyorum.' dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153