banner171

Gaziosmanpaşa’da “demokrasi yürüyüşü“ yapıldı

Gaziosmanpaşa'da , Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla "Milli İradeye ve Demokrasiye Sahip Çıkma Yürüyüşü" organize edildi.

Gaziosmanpaşa’da “demokrasi yürüyüşü“ yapıldı

Bağlarbaşı Camii önünden  toplanan vatandaşlar ellerinde ki bayraklarla Gaziosmanpaşa Meydanı’na  kadar marşlar ve salavatlar eşliğinde "Her Türk asker doğar", "Vatan sana canım feda", "Türkiye burada, darbeciler nerede", "Recep Tayyip Erdoğan", "Dik dur, eğilme, bu millet seninle", "İdam isteriz" sloganları atarak yürüdü.

Yürüyüş boyunca akın akın katılımların olduğu etkinlikte vatandaşlar evlerinin balkonlarından salladıkları Türk bayraklarıyla yürüyüşe destek oldu.Binlerce kişinin katıldığı Yürüyüşün sonunda Meydanda önünde kurulan platformda 5 gündür gerçekleştirilen Demokrasi Nöbeti etkinliği gerçekleşti.


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 15 Temmuz akşamı Türkiye'de yaşanan darbe girişiminin  aziz milletin kararlılığı, demokrasiye olan sadakati ve geleceğe olan inancı ile  püskürtüldüğünü vurgulayarak, "Demokrasiye ve ülkemizin geleceğine olan o  yürüyüşümüze devam etme anlayışımızı ortaya koymuş bulunuyoruz. "Türkiye, bütün dünyaya bir demokrasi direnişini sergiledi. Bu,  büyük milletimizin sayesinde oldu. Millet, millet olmak harcıyla yoğrulmuşlukla,  birbirimize olan muhabbetle, sevgiyle olur. Bugün bu acı ama ağır olay  vesilesiyle millet olma şuurunu, anlayışını yeniden harmanladık, yeniden yoğurduk  ve evlatlarımıza büyük bir miras bırakmak için yolumuza devam edeceğiz."


Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, "Vatan hainlerinin milletimizin birliğine ve dirliğine gölge düşürmek için yapılan bu saldırı bizler için kara leke olarak kalacak ve hatırlanacaktır. Ancak bu kalkışma amacına ulaşamadan ilk mücadeleyi Kahraman halkımız silahlara karşı kendini siper ederek Devletimize ve Emniyet güçlerine büyük cesaret vererek dirayet göstermelerine vesile olmuşlardır. Kahraman halkımızın büyük cesaretinden dolayı ve buradan tüm desteğini esirgemeyen Gaziosmanpaşa’lı hemşerilerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Pirdal"Tanka kafa tutan şanlı Türk milletinin şanlı evlatları, bu işin  şakası olmadığını dünyaya anlattı" dedi.



Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, yaptığı konuşmada darbecilerin karanlık odaklardan beslendiğini belirterek, “Üç-beş çapulcuyla, bu kahraman milletin demokrasisine, birliğine, beraberliğine, bütünlüğüne hücum etmeye kalktılar. Hamdolsun Allah’ım sana. Türk Milleti bu paçavradan adamlara Müslüman Türk’ün tokadını yapıştırdı. İnşallah bunlar bir daha hareket edemeyecektir.” dedi.



Demokrasi Yürüyüşünde;Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz,
AkParti İstanbul il Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Haser,Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal,Gaziosmanpaşa Beşediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Kaya,Kurucu Kadın Kolları Başkanı Zekiye Çapan Belediye Meclis Üyeleri,Başkan Yardımcı,teşilat ve çok sayıda Gaziosmanpaşa lılar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 02:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153