banner171

Gaziosmanpaşa’da Elektrik Kesintileri Tarihe Karışıyor, Enerji Üssüne Dönüşüyor

Gaziosmanpaşa’da Enerji Sistemi Baştan Aşağı Yenileniyor

Gaziosmanpaşa’da Elektrik Kesintileri Tarihe Karışıyor, Enerji Üssüne Dönüşüyor
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede devam eden elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmalarıyla birlikte köklü çözümler sunacak yeni projeleri konuşmak amacıyla BEDAŞ Yetkilileri ve Mahalle Muhtarlarını bir araya getirdi.
İlçe halkına enerji alanında yenilikler ve hızlı çözümler sunmayı amaçlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, BEDAŞ ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda BEDAŞ yetkilileri ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla bir istişare toplantısı yapıldı. Talep, şikâyet ve önerilerin dile getirildiği toplantıya,  Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çağrıcı, Mahalle Muhtarları ve BEDAŞ yetkilileri katıldı. Toplantıda, ilçede devam eden enerji çalışmaları ve uygulanması planlanan yenilikler konuşuldu.

CADDELERE DEKORATİF LED AYDINLATMA GELİYOR

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çağrıcı, ana caddelerdeki eski aydınlatma direklerinin yeni tip dekoratif LED aydınlatma direği ile değiştirileceğinin müjdesini verdi.  Çalışmaların ilk olarak İslambey Caddesi’nde başlandığını belirten Çağrıcı, “Tüm ilçede aydınlatma direkleri değiştirilerek ilçemiz modern görünüme kavuşacak” dedi.

MAHALLELERE AYDINLATMA TESİSİ KURULACAK

Hali hazırda devam eden elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmalarının da Karadeniz Mahallesi’nde tamamlandığını dile getiren Çağrıcı, “Sarıgöl, Fevzi Çakmak, Yeni Mahalle, Kazım Karabekir ve Barbaros Hayrettin Paşa Mahallelerinin tamamında elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarını başlattık. Bu 5 mahalleyi bitirip diğer mahallelerde de çalışmalara başlayacağız. Sonraki aşamada ise mahallelere aydınlatma tesisleri kurulacak. Böylece sokaklar daha aydınlık ve modern görünüme kavuşacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153