banner171

Gaziosmanpaşa'da Geri Dönüşüme Ayrılan Beyaz Eşyalar Felçli Köpeklere Yürüteç Oluyor

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen proje kapsamında geri dönüşüme ayrılan beyaz eşyalar, felçli köpeklere umut oluyor.

Gaziosmanpaşa'da Geri Dönüşüme Ayrılan Beyaz Eşyalar Felçli Köpeklere Yürüteç Oluyor
 Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen proje kapsamında geri dönüşüme ayrılan beyaz eşyalar, felçli köpeklere umut oluyor. Doğa dostu projeyle kullanım ömrünü tamamlayan eşyalar, felçli köpekler için yürütece dönüştürülürken yürüteçlerine kavuşan köpekler, tekrardan yürüyebilmenin sevincini yaşıyor. Çevreci öğrenciler ise, yürüteçlerine kavuşan felçli köpekleri barınakta ziyaret etti.
Gaziosmanpaşa Belediyesi ve bir beyaz eşya üreticisi iş birliğinde gerçekleştirilen 'Engelli Sokak Hayvanlarına Yürüteç Projesi' kapsamında felçli hayvanlar için tekerlekli yürüteç geliştirildi. Geri dönüşüme ayrılan beyaz eşyaların parçaları ile üretilen yürüteç, Gaziosmanpaşa Hayvan Tedavi ve Geçici Bakımevindeki felçli hayvanlara hayat oldu.

Proje hakkında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Berber, "Yürüme engelli köpeğimizin yürümesini kolaylaştırmak için bir firma tarafından, bir firmanın yardımıyla bir yürüme aparatı yapıldı. Bu firmaya çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Duyarlı firmalarımız, insanlarımız böyle özürlü, yürüme engelli köpeklerimize yapacak oldukları yeni geliştirilmiş aletlerle yardımcı olmalarına teşekkür ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153