banner171

Gaziosmanpaşa'da Hırsızlık 15 Dakika Sürdü, Kimse Farketmedi

Gaziosmanpaşa'da bir tekstil firmasına giren hırsızlar, piyasa değeri yaklaşık 25 bin lira olan kadın ve erkek iç çamaşırlarını kamyonete yükleyerek kayıplara karıştı.

Gaziosmanpaşa'da Hırsızlık 15 Dakika Sürdü, Kimse Farketmedi
 Gaziosmanpaşa'da bir tekstil firmasına gelen hırsızlar, piyasa değeri yaklaşık 25 bin lira olan kadın ve erkek iç çamaşırlarını kamyonete yükleyerek kayıplara karıştı.Soygun anı işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

KAMERAYI FARK EDİNCE BAŞINA POŞET GEÇİRDİ

Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz Pazar günü Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki işyerinde saat 08: 00 sıralarında meydana geldi. Haftasonu nedeniyle kapalı olan işyerine gelen hırsızlar, kapıyı levye ile açarak içeri girdi. İki hırsız, paketler halinde bulunan piyasa değeri yaklaşık 25 bin lira olan kadın ve erkek iç çamaşırlarını alarak olay yerine geldikleri kamyonete yükledi. Yaklaşık 15 dakika içerisinde rahat tavırlarla soygunu gerçekleştiren hırsızlar, daha sonra aynı araçla olay yerinden ayrıldı. Soygun anı, işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Bu arada, hırsızlardan birinin, çevredeki güvenlik kamerasını görünce başına poşet geçirmesi dikkat çekti.

"25 BİN LİRA DEĞERİNDE MALZEME GÖTÜRMÜŞLER"

Firma sahibi Mehmet Kocaboğa, Pazar günü olması nedeniyle işyerinin kapalı olduğunu belirterek hırsızların piyasa değeri yaklaşık 25 bin lira olan tekstil ürünü çaldıklarını söyledi. Kocaboğa, "Kamyonetle yanaşmışlar, bütün malzemeleri kamyonete yüklemişler. Ben bile işyerini açarken bu kadar rahat davranamıyorum. Kendi işyerleriymiş gibi rahat bir şekilde malzemeleri tek tek taşıyıp götürmüşler. Şikayetçi olduk" diye konuştu.

Güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyen polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153