banner171

Gaziosmanpaşa'da Hızla Yükselen Projeler

Gaziosmanpaşa'da Hızla Yükselen Projeler

Gaziosmanpaşa'da Hızla Yükselen Projeler
 Kazım Karabekir Mahallesi Semt Konağıhızla yükseliyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde inşa edilen Semt Konağı’nın yapımı tüm hızıyla devam ediyor.Vatandaşların hizmetlere ulaşımını kolaylaştıracak olan yeni semt konağı, çok fonksiyonlu yapısıyla birçok alanda hizmet verecek.


Kazım Karabekir Mahallesi Semt Konağı bünyesinde Aile Sağlığı Merkezi, Muhtarlık, PTT Hizmet Noktası, Gaziosmanpaşa Belediyesi İletişim Bürosu ve 112 Acil Bürosu bulunacak. 510 m² alanda 3 katlı olarak inşa edilecek hizmet binası engelli kullanımına da uygun biçimde dizayn edilecek. Kazım Karabekir Mahallesi Semt Konağı inşaat çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak yıl içerisinde vatandaşların hizmetine açılması bekleniyor.


Mehmet Niyazi Özdemir Parkı ve Zemin Altı Otopark İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Karadeniz Mahallesi’ne inşa edilen Mehmet Niyazi Özdemir Parkı ve Zemin Altı Otopark Projesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Bölgenin otopark ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak projeyle birlikte yeşil alanların ve çocuk parklarının da sayısı artıyor.
Merkezi konumu itibariyle trafiğin yoğun yaşandığı ilçelerden biri olan Gaziosmanpaşa’da parklanma sorununu ortadan kaldıracak kapalı otopark projelerinin inşası sürüyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Karadeniz Mahallesi’ne yapılan Mehmet Niyazi Özdemir Parkı ve Zemin altı Otopark Projesi’nde çalışmalar hız kesmiyor.


ÇOCUK OYUN ALANLARI YENİDEN DÜZENLENİYOR
Çocuk parkının altına inşa edilecek yeni otopark 5 katlı ve 231 araç kapasiteli olacak. Otoparkta günlük giriş çıkışlarla yaklaşık bin araca hizmet verilmesi hedefleniyor. 11 bin 150 metrekare alana inşa edilen projeyle, zemin altı otoparkın üst tarafında kalan çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve oturma elemanları da yeniden düzenlenecek. Böylece, bölgedeki otopark ihtiyacı önemli ölçüde karşılanırken, yeşil alanlar genişletilerek vatandaşlara ferah mekânlar, çocuklara da modern ve güvenli oyun alanları sunulmuş olacak.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2020, 14:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
fatih
fatih - 4 yıl Önce

ama bunların bazıları ibb hizmeti

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153