banner171

Gaziosmanpaşa'da İhtiyaç Sahipleri İçin Ücretsiz Ekmek Fişi

İhtiyaç Sahipleri İçin Ücretsiz Ekmek Fişi

Gaziosmanpaşa'da İhtiyaç Sahipleri İçin Ücretsiz Ekmek Fişi
 Gaziosmanpaşa’da her gün 2 bin ekmek, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin muhtarlıklar üzerinden dağıttığı ücretsiz ekmek fişi ile vatandaşlar, ekmeklerini fırından ücretsiz olarak alabiliyor.
Ramazan ayı ve koronavirüs ile mücadele sürecinde vatandaşlara destek olmak için sosyal yardımlarını yoğunlaştıran Gaziosmanpaşa Belediyesi, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda fırıncıların bağışı olan günlük 2 bin ekmek, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin dağıttığı ücretsiz ekmek fişi ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Vatandaşlar, muhtarlıklardan temin ettikleri ekmek fişi ile mahallesindeki fırına giderek ekmeklerini ücretsiz olarak alabiliyor. Evden çıkma yasağı bulunan vatandaşların ekmekleri de belediye ekipleri tarafından evlerine ulaştırılıyor.

Yeni tip koronavirüs salgının başladığı günden itibaren her alanda önlemler alan Gaziosmanpaşa Belediyesi, erzak yardımı ve sıcak yemek dağıtımı hizmetleriyle ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. Evden çıkamayan 65 yaş üstü ile kronik hastalığı bulunan vatandaşların ilaç ve market ihtiyaçları da belediye ekipleri ve Vefa Sosyal Destek grupları tarafından temin edilerek sosyal mesafe kuralına uygun biçimde kapılarına teslim ediliyor. Vatandaşlar, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin 444 0 467 numaralı çağrı merkezini arayarak taleplerini iletebiliyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2020, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153