banner171

Gaziosmanpaşa'da Kadın kolları,referandum içini sahaya indi

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Düğücü öncülüğünde, İstanbul'dakş tüm ilçellerde Ev eş zamanlı ev sohbeti yapıldı.

Gaziosmanpaşa'da Kadın kolları,referandum içini sahaya indi
Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Gaziosmanpaşa da"Bugüne kadar hanelere girip, kadınlara yönelik çalışmalar yapıyorduk, bu süreçte de aynı şekilde devam edeceğiz. Kapı kapı dolaşarak, kadınlara ulaşarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlatacağız. Bu konuda teşkilatlarımız hazırlıklı." dedi.

Yiğit; Gaziosmanpaşa'nın 16 mahallesinde her gün eş zamanlı olarak kadın kolları teşkilatı seçmenlerin tek tek kapısını çalarak, "Yeni anayasa ne getirecek, neden böyle bir değişikliğe ihtiyaç duyuldu? Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi detaylı bir şekilde anlatılıyor. Sahada kendini güçlü hisseden, motivasyonları yüksek kadınlarımızı göreceksiniz." diye konuştu.
 
AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit;Kadınlar evlerini ikinci plana bırakarak inandıkları davaya büyük bir özveriyle hizmet ediyor. Başka alanlarda olduğu gibi partide de kadınların hakkı zor ödenir.

Ayrıca Her mahallede  her gün düzenli üye çalışmaları, ev sohbeti, hasta, engelli, yaşlı ziyaretleri yapılarak seçmen kadınların sorunlarını bizzat onların evlerine konuk olarak dinleme ve ilgilenme imkânı bulunuluyor. 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153