banner171

Gaziosmanpaşa'da kıraathane önüne 'ses bombası'

Gaziosmanpaşa'da bir kıraathanenin önüne atılan el yapımı ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Patlama sonucu bir evin camları kırılırken, ölen ya da yaralanan olmadı.

Gaziosmanpaşa'da kıraathane önüne 'ses bombası'
Gaziosmanpaşa’da Yeni Mahalle 551. Sokak'ta bulunan Şirin Kıraathanesi'nin önüne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, dün gece yarısı saat 00.00 sıralarında ses bombası atıldı. Sokağa atılan el yapımı ses bombası büyük bir gürültü ile patladı.
Patlama çevrede panik yaratırken ölen ya da yaralanan olmadı. Bir apartmanın alt katındaki evin camları kırıldı.
Patlayıcıyı atan kişi ya da kişiler kayıplara karışırken bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine şerit çeken polis bölgede delil çalışması yaptı.
Öte yandan önüne ses bombası atılan kıraathanenin bir süre önce de kurşunlandığı öğrenildi.
'BURASI TEKSAS OLMUŞ'
Evinin camları kırılan mahalle sakini Tacettin Karaduman şöyle konuştu:
“Mahallenin içinde bu kahvehanenin ne işi var. Ailemizle geliyoruz evimize giremiyoruz. Müsaade isteyerek evimize girebiliyoruz. Burası Teksas olmuş. Çocuklarım tam camın önünde uyuyordu. Bir anda tüm camlar çocuklarımın üzerine yıkılıyor. Çocuklarıma bir şey olsa bunun hesabını kim verecek? Bir bakıyoruz üzerimize kurşunlar yağıyor. Ben yatıyordum o esnada. Çocuğum geldi, 'Baba patlama oldu' dedi. Koşarak dışarı çıktım, bir baktım bütün camlarımız yere inmiş. Ne diyeceğimi bilemiyorum şu anda."

 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153