banner171

Gaziosmanpaşa'da Kırk Yıllık Çiftler Nikah Tazeledi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla GOPARK Tesisleri'nde 40 yılını dolduran evli çiftler için nikah töreni düzenledi.

Gaziosmanpaşa'da Kırk Yıllık Çiftler Nikah Tazeledi
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla GOPARK Tesisleri'nde 40 yılını dolduran evli çiftler için nikah töreni düzenledi.
Düzenlenen organizasyonda, 40 yılını birlikte geçiren evli çiftler nikah tazeleyerek yemek yediler. Gelinlik ve damatlıkla düğün salonuna gelen 5 çiftin nikahı fasıl dinletisinin ardından Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu tarafından yeniden kıyıldı. Nikah sonrası çiftlere üzerinde 'Bir yastıkta huzur dolu nice 40 yıllara' yazılı yastık hediye edilirken ardından pasta kesimi gerçekleşti.

Programda konuşma yapan Eroğlu, Gaziosmanpaşa'daki tüm evleri tek tek ziyaret ettiklerini belirterek, "Tüm hanelerde insanımızın isteğini, beklentisini, talebini direkt onlardan alıyoruz. Alırken de önümüze sizlerle ilgili bilgiler düşüyor. Bugün sizleri tespit etmemizin sebeplerinden birisi evleri gezerken kimler 40 yıldır evli kalmış kimler 40 yıldır evliliğini devam ettiriyor çalışmalarını görünce sizleri davet etmiş olduk" ifadelerini kullandı.

Sevginin tek başına bir şey ifade etmediğini dile getiren Eroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sevgiyi taçlandıran bugün evlilikte 40. yılını doldurmuş veya aşmış olan sizlersiniz. Sizler sevgiyi taçlandırdınız. Sizler evlilik müessesesi gibi büyük bir kavramı inşa ederek, karar vererek hem ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında hem de ülkemizi daha emin adımlarla aydınlık yarınlara taşımak için sevginizle beraber taçlandırdınız. Ülkemizde de ebediyete kadar yürüyecek kutlu bir yürüyüşü dünyaya göstermiş oldunuz."

Etkinliğe, 40 yılını birlikte geçiren 82 çift ve yakınları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2016, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153