banner171

Gaziosmanpaşa’da Koronavirüs Denetimleri...

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bağlarbaşı Caddesi’nde gerçekleştirilen koronavirüs denetimlerine katılarak sosyal mesafe, maske ve temizlik konularında vatandaşları bilinçlendirdi.

Gaziosmanpaşa’da Koronavirüs Denetimleri...

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Gaziosmanpaşa’da denetimler sürüyor. İlçenin en kalabalık caddelerinden olan Bağlarbaşı Caddesi’nde yapılan denetimlere Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın yanı sıra emniyet ve zabıta ekipleri katıldı. Kaymakam Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Usta, caddedeki kafe, restoran ve mağazaları tek tek denetleyerek hijyen, maske ve sosyal mesafe konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu. Ayrıca belediye araçlarından sık sık bilinçlendirme anonsları yapıldı.

“BU SALGINI ANCAK EL BİRLİĞİYLE YENMİŞ OLACAĞIZ”

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, “Bu salgını ancak el birliğiyle, herkesin bilinçli bir şekilde davranış kalıplarını edindiği zaman yenmiş olacağız. Vatandaşlarımızdan en önemli talebimiz maskeye, mesafeye ve hijyene dikkat ederek, yaşantılarını buna göre programlamaları büyük bir önem taşıyor” dedi.

“DENETİMDEN ÇOK TOPLUMSAL BİLİNÇLENDİRME ANLAMINDA BİR ÇALIŞMA”

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Denetimden çok toplumsal bilinçlendirme, bilgilendirme anlamında bir çalışma bu. Çünkü biz hep birlikte millet olarak bu mücadeleyi vermezsek, virüsten kurtulma şansımız uzaklaşıyor. Millet olarak özellikle kurallara uymak önemli ama çok daha önemli olan birlikte mücadele anlayışıyla esnafımızı, vatandaşımızı bu konuda bilgilendirmek. Emniyetimizle birlikte sürekli olarak ara sokaklarda, meydanlarda, insanların toplu olduğu alanlarda bu uyarıları sürekli yapıyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2020, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153