banner171

Gaziosmanpaşa'da laf atma cinayeti: 1 ölü, 3 yaralı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, H P'i öldüren bıçağı kullanan ve hırsızlık suçundan kaydı bulunan katil zanlısı K. Ç. (19) ve bıçak kullanarak olaya karışan diğer kişileri saptayarak gözaltına aldı

Gaziosmanpaşa'da laf atma cinayeti: 1 ölü, 3 yaralı

Gaziosmanpaşa'da bir kişinin eşine laf atıldığı iddiasıyla çıkan kavgada bir kişi öldü, üç kişi yaralandı. Katil zanlısı da dahil olmak üzere olayda bıçak kullanan dört kişi gözaltına alındı. Kavgaya karışan iki grupta yer alan çok sayıda kişinin birbirlerini bıçakladıkları olay, kamera görüntülerine de yansıdı. Yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

 Gaziosmanpaşa Çukurçeşme Caddesi'nde 22 Haziran Çarşamba gecesi saat 22.00 sıralarında iddialara göre; tehdit, yaralama ve hırsızlık suçlarından emniyette kaydı bulunan G. F. (16) isimli genç, A. D.'nin (21) eşine laf atarak sarkıntılık yaptı. A. D. ve arkadaşı H. P. (18) konuşmak için G. F.'nin yanına gitti. Çukurçeşme Caddesi'nde buluşan iki tarafın bazı arkadaşlarının da olaya karışması üzerine kalabalık arasında yaşanan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda dört kişi yaralandı. Göğsünden iki bıçak darbesi ile yaralanan ve hastaneye kaldırılan Hayrettin Perçem yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bir kişinin öldürüldüğü, üç kişinin yaralandığı, dört kişinin ise gözaltına alındığı olaya laf atma gerekçesiyle neden olduğu iddia edilen G. F. olaydan yara almazken, yaralanan M. E. (19) ve A. Ç. (20) ve A. D. (21) hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Cinayetin ardından çalışmalara başlayan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, H. P.'i öldüren bıçağı kullanan ve hırsızlık suçundan kaydı bulunan katil zanlısı K. Ç. (19) ve bıçak kullanarak olaya karışan diğer kişileri saptayarak gözaltına aldı. K. Ç.'nin, Gökçe F.'nin arkadaşı olduğu ileri sürüldü. Y. K. (15), F. K. (19), İ. T. (18) ve 16 yaşındaki G. F'de gözaltına alındı. Zanlılar Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çok sayıda kişinin bıçak kullanarak birbirlerini bıçakladıkları olay kamera görüntülerine de yansıdı.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 20:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153