banner171

Gaziosmanpaşa'da Mangal Oylamasında “Evet” Kararı Çıktı

Gaziosmanpaşa Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda mangal yapılıp yapılmamasına ilişkin düzenlenen halk oylamasında "Mangala Evet" kararı çıktı.

Gaziosmanpaşa'da Mangal Oylamasında “Evet” Kararı Çıktı

Mevlana Mahallesinde bulunan ve bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda gelen talepleri değerlendiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, katılımcı belediyecilik anlayışından hareketle halk oylamasına gitti. Daha önce birçok projenin uygulanıp uygulanmamasında olduğu gibi kararı yine halkın vermesi için parka konulan sandıkta vatandaşa fikri soruldu. 27-28 Nisan tarihlerinde parka gelen ziyaretçiler, kararları yönünde oylarını kullandı.

YÜZDE 67 MANGALDAN YANA

Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda “Mangal Yakılsın mı?” halk oylamasında “Evet” kararı çıktı. 677 vatandaşın oy kullandığı oylamada 454 kişi (%67) “Evet” oyu kullanırken, 223 kişi (%33) ise “Hayır” yönünde oy kullandı. Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda, sandıktan çıkan sonuca göre halkın verdiği karar uygulanacak.


Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2019, 16:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emine
Emine - 5 yıl Önce

selam birçok belediyeler hıdırellez etkinlikleri düzenlerken bizim belediyedede varmı böyle etkinlik yapılırsa çok mutlu oluruz gop halkı olarak

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153