banner171

Gaziosmanpaşa'da Masa Tenisi Turnuvası Nefes Kesti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen masa tenisi halk turnuvasına katıldı.

Gaziosmanpaşa'da Masa Tenisi Turnuvası Nefes Kesti
 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen masa tenisi halk turnuvasına katıldı. Küçükköy Kız Meslek Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, Soylu'nun yanı sıra, Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen, İBB Spor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, Spor A.Ş.'nin Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Gaziosmanpaşa Spor Kulübü Başkanı Seyit Ateş ve ilçe protokolü katılımlarıyla gerçekleşti.

"VUSLATI GERÇEKLEŞTİRMENİN ONURUNU YAŞIYOR"

Turnuva öncesinde konuşma yapan Süleyman Soylu, “Türkiye'nin gelişmiş ülkelerle rekabet edebilmesinin en temel unsurlarından biri gençlerdir. Doğudan nitelik olarak, batıdan genç yaş ortalaması olarak üstünüz. Bunu iyi yönetebilmeliyiz" dedi. Musul Konsolosu ile beraberindeki 48 personelin kurtarılmasına da değinen Soylu, "Güçlü bir ülke, ayakları üzerinde duran bir ülke, alıkonulan vatandaşlarını Türkiye ile yeniden kavuşturabilmenin, vuslatı gerçekleştirmenin onurunu yaşıyor. Etrafında karmaşıklık ve kaos olan bir ülkenin hem barış adası, hem huzur adası olabilmesi, sınırımıza gelen 5 bin, daha sonra 60 bin sayısına çıkan insanların can havliyle oradan gelmek isteyen insanlara kucağını açan, burayı onlara yurt, huzur kapısı, güvenilecek bir liman yapan bu anlayışı devam ettirebilmeliyiz" şeklinde konuştu.

SOYLU, MİLLİ FUTBOLCU Lİ İLE TENİS MAÇI YAPTI

Soylu, konuşmasının ardından Türkiye ve Akdeniz oyunları şampiyonu Milli Sporcu Gencay Menge ile Akdeniz Oyunları Şampiyonu Çin asıllı Milli Sporcu Ahmet Li gösteri maçı yaptı. Daha sonra Ak Partili Süleyman Soylu da masa başına geçerek milli sporcu Ahmet Li ile tenis maçı yaptı. Maçın ardından turnuvaya katılan sporcularla fotoğraf çektiren Soylu, salondan ayrıldı. Turnuva Gaziosmanpaşalı gençler arasındaki tenis maçlarıyla devam etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153