banner171

Gaziosmanpaşa'da maskeli hırsızlar kasayı çaldı

Gaziosmanpaşa’da toptan ve perakende börek dükkanı gece 02.00 sıralarında kimliği henüz bilinmeyen kişiler tarafından soyuldu.60 kiloluk kasayı götüren hırsızlar, içinde resmi evrak ile bir miktar paranın bulunduğu kasayı çaldı.Hırsızlık olayı güvenlik kamerasından saniye saniye görüntülendi.

Gaziosmanpaşa'da maskeli hırsızlar kasayı çaldı
 Olay Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi meydana geldi.

Hırsızların girdiği işyeri sahibi Recep Çorbacı;Güvenlik kameralardan polis ekipleri ile birlikte incelediklediğimiz görüntülerde şüphelilerin kar maskesi takıp yüzlerini açıkta bıraktığı görüldü.Değerli evrakın bulunduğu çelik kasayı alarak dışarıda bekleyen diğer arkadaşına verdi. Daha sonra iki hırsız işyerinin önünde bekleyen araca binerek olay yerinden uzaklaştı. 


Kazım Karabekir Mahallesi bulunan dükkan gece 02.00 civarında soyulmasının ardından, İhbar üzerine soruşturma başlatan polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden işyerlerine kar maskeli 2 şüphelinin girdiğini belirledi. Tanınmamak için kar maskesi takan şüphelilerin işyerlerine girerken yüzlerine açıkta bırakması güvenlik kameralarına yansıdı. Dışarıya çıkarken kar maskesi ile yüzünü kapatan şaşkın hırsızlar, görüntülendiklerinden habersiz.
Güvenlik kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153