banner171

Gaziosmanpaşa'da Milletvekili adayı olmak için istifalar peş peşe geliyor

24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak isteyen meclis üyeleri görevlerinden istifa etmeye başladı.

Gaziosmanpaşa'da Milletvekili adayı olmak için istifalar peş peşe geliyor
Gaziosmanpaşa Belediyesinde 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için milletvekilli aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere Meclis üyeleri görevinden istifa ettiler.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Ak Parti Meclis üyeleri Özdemir İçin, Yılmaz Özkan ve CHP meclis üyesi Ferhat Epözdemir, milletvekili aday adaylığı için istifa etti.





Ferhat Epözdemir Kimdir 

1974 yılı Siirt-Baykan doğumludur. Açık Öğretim Fakültesi Yerel Yönetimler mezunudur. Özel Beykent Üniversitesi Borsa-Finans bölümü öğrencisidir.

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Si-Der(Siirt araştırma ve kültür Derneği) tarafından ortaklaşa düzenlenen STK`lar başlıklı, SİVİL TOPLUM VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI konulu eğitim programında akademik kapasite eğitimi almıştır. Çeşitli yöre derneklerinde yöneticilik yaptı.

Bir dönem merkezi Levent`te olan İYD (İstanbul Yaşam derneği) Yönetim kurulu üyeliği ve Genel başkan yardımcılığı yapmıştır.

Tema Vakfı gönüllüsüdür.Halkevleri ve İnsan hakları derneği üyesidir. Gaziosmanpaşa`da kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde, kent Mağdurlarının oluşturduğu Barınma Hakkı Meclis üyesidir. 2009-2014 yılları arasında partisi Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Meclis Üyeliğiliği yaptı. Meclis üyeliği süresince CHP Belediye Meclisi Grup başkan vekilliği yaptı. İnsan Hakları ve Hukuk komisyonlarında görev aldı. 30 mart 2014 yerel seçimlerinde önce partisinden belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Aynı dönemde Cumhuriyet Halk partisinden yeniden Belediye Meclis Üyeliğine aday gösterildi ve seçildi. Yeni dönemde İmar ve Kentsel yenileme komisyonları üyesi olarak siyasi hayatına devam etmektedir. Ferhat Epözdemir evli ve iki çocuk babasıdır.

Mezun Olduğu Okullar
  • AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YEREL YÖNETİM
  • ÖZEL BEYKENT ÜNİVERSİTESİ BORSA-FİNANS BÖLÜMÜ (DEVAM EDİYOR)
İş ve Siyasi Deneyim
  • 2009-2014 Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyeliği yaptı.
  • 2009-2014 Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclisi Grup başkan vekilliği yaptı


Özdemir İçin Kimdir 

1959 Diyarbakır doğumlu olup evlidir. 1980-1984 yıllarında Uludağ Üniversitesi - İ.İ.B.F/Maliye bölümünden, sonrasında 1987-1989 London Metropolıtan Unıversıty/ Londra İşletme bölümünden mezun olmuştur.

Coca Cola / Has Holdıng Muhasebe/ Finans, Maliyet Muhasebesi, Bütçeleme Ve Raporlama Sorumlulukları, Ohc Language College, Londra Da Genel Müdür Asistanlığı Ve Şube Müdürlüğü, Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Kurucu Ortak; Yurtdışı Eğitim Kurumlarının Türkiye Temsilciliği, Network Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Kurucu Ortak; Yurtdışı Eğitim Kurumlarının Türkiye Temsilciliği , Edufaırs Fuarcılık Kurucu Ortak; Yurtdışı Eğitim İhtisas Fuarları Organizasyonu, Kampusaray Öğrenci Yurtları Sakarya ilinde 300 kız/ 300 erkek yatak kapasiteli üniversite yurdu gibi şirketleri kurup yönetmiştir.

Değişik spor klubü, dernek ve kooperatiflerde başkanlık, Musiad Yönetim Kurulu Üyeliklerinde bulunmuştur. Turing yönetim kurulu üyesidir. Ak Parti Kağıthane kurucu yk üyesi , 2004-2009 / 2009-2014 Dönemlerinde Ak Parti Gop Ve Ibb Meclis Üyeliği yapmıştır. Bu dönemler içinde İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde Ak Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Mezun Olduğu Okullar
  • Sultanahmet E.M.L
  • 1980-1984 Uludağ Üniversitesi - İ.İ.B.F / Maliye
  • 1987-1989 London Metropolıtan Unıversıty- İşletme
İş ve Siyasi Deneyim
  • 1977-1985 Coca Cola / Has Holding (Muhasebe / Finans, Maliyet Muhasebesi, Bütçeleme)
  • 1989-1990 Ohc Language College, Londra (Genel Müdür Asistanlığı Ve Şube Müdürlüğü)
  •  
  • 1990-2004 Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı (Kurucu Ortak; Yurtdışı Eğitim Kurumlarının Türkiye Temsilciliği)
  • 2004-2013 Network Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı (Kurucu Ortak; Yurtdışı Eğitim Kurumlarının Türkiye Temsilciliği)
  • 2008-2013 Kampusaray Öğrenci Yurtları (Sakarya İlinde 300 Kız/300 Erkek Yatak Kapasiteli Üniversite Yurdu)
  • 2010-2013 Edufaırs Fuarcılık (Kurucu Ortak; Yurtdışı Eğitim İhtisas Fuarları Organizasyonu)






Yılmaz Özkan Kimdir.

Dr.Yılmaz ÖZKAN 1972 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa’da doğdu. Aslen Rizelidir. İlk, orta ve lise öğrenimini Gaziosmanpaşa`da bitirdi.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat bölümünden mezun olduktan sonra, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi İşletme Anabilim Dalı Muhasebe Denetimi Bölümünde tamamlandı.

Daha sonra Marmara Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalı Muhasebe Finansman bölümünde doktorasını tamamlayan Dr. Yılmaz Özkan, 1998 - 2004 yılları arasında Grant Thornton Mali Müşavirlik ve Denetim Şirketi’nde denetçi ve mali müşavir olarak görev yapmıştır.

Sermaye Piyasası Kurulu bağımsız denetim yapabilme belgesine sahip olan Dr. Yılmaz Özkan halen özel bir üniversitede öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. 2004-2014 yılı arasında Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmüştür. İyi derecede ingilizce bilen Dr. Yılmaz Özkan, evli ve iki çocuk babasıdır.





Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2018, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153