banner171

Gaziosmanpaşa'da Mustafa Ceceli Rüzgarı Esti...

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Cumhuriyetimizin 91. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediği konserde sanatçı Mustafa Ceceli sahne aldı.

Gaziosmanpaşa'da Mustafa Ceceli Rüzgarı Esti...
 Yaklaşık 20 bin insanın seyrettiği konser renkli görüntülere sahne olurken, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından izleyicilere binlerce Türk bayrağı dağıtıldı.
 
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Cumhuriyetimizin 91. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediği konserde sanatçı Mustafa Ceceli sahne aldı. Büyük bir coşkuya sahne olan Gaziosmanpaşa Meydanı’ndaki konseri onbinlerce Gaziosmanpaşalı izledi. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından seyircilere 10 bin bayrak dağıtılırken, konser alanı kırmızı beyaz bir renge büründü.
Konseri izleyenlerin şarkılara büyük bir coşkuyla eşlik ettiği gözlenirken, Gaziosmanpaşa Gençlik Meclisi tarafından Mustafa Ceceli’ye ‘En Sevilen Sanatçı’ ödülünü takdim edildi. Konseri Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve Kaymakam Yaşar Karadeniz ile birlikte izleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yaptığı konuşmada Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıl dönümünün büyük bir coşku ve gururla kutlandığını belirtti.

Belediye Başkanı Usta, milletimizin Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarıyla birlikte tarihte eşine ender rastlanacak bir mücadele vererek, yurdumuzun işgalcilerden kurtardığını ve bu toprakların tekrar Vatan haline getirdiğini hatırlattı.
   Başkan Usta, karaman’daki göçükte mahsur kalan işçilerin sağ salim kurtulmasını umut ettiklerini de belirterek, tüm Gaziosmanpaşalıların işçilerden dualarını eksik etmemelerini istedi. Başkan Usta’nın konuşmasının ardından tekrar sahne alan sanatçı Mustafa Ceceli şarkılarıyla izleyenleri büyüledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153