banner171

Gaziosmanpaşa’da Öğrencilerin Sosyal İmkanları Yükseliyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, öğrencilerin kültürel etkinliklerini daha iyi imkânlarda gerçekleştirebilmeleri amacıyla okullarda birçok eğitim çalışmasına olanak sağlayacak modern konferans salonları inşa ediyor. İlçedeki 7 okulda konferans salonu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Gaziosmanpaşa’da Öğrencilerin Sosyal İmkanları Yükseliyor

Ülkemizin geleceğine yön verecek gençlerin daha eğitimli, donanımlı, birikimli ve kültürlü bireyler olabilmesi için yoğun çaba harcayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, eğitim yatırımlarını her geçen gün artırıyor. Öğrencilerin kültürel etkinliklerini daha modern şartlarda gerçekleştirebilmeleri amacıyla, okullarda konferans, seminer, sunum ve çoklu eğitim çalışmalarına olanak sağlayan modern konferans salonları inşa ediliyor. İlçedeki 7 okulda konferans salonu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

HER OKULA KONFERANS SALONU

“Her Okula Konferans Salonu” sloganı ile yola çıkan Gaziosmanpaşa Belediyesi, konferans salonu yapım çalışmalarını, Şükrü Yemenicioğlu İlkokulu, Bekir Sami Dedeoğlu İlkokulu, Yeni Mahalle İlkokulu, Mustafa Yeşil İmam Hatip Ortaokulu, Adnan Menderes Ortaokulu, Fahrettin Özüdoğru Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Osman Gazi İmam Hatip Lisesi’nde aralıksız sürdürüyor. Çok amaçlı kullanıma uygun şekilde tasarlanan konferans salonları, Gaziosmanpaşa’nın tüm okullarına kazandırılacak.

ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLANIYOR

Öğrencilerin sinema, tiyatro gösterileri ve sunumlar gibi birçok faaliyette de değerlendirebileceği konferans salonlarıyla gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor. Eğitime verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, ardı ardına açılışını yaptığı bilgi evlerinin yanı sıra, bilişim dersleri, kültürel geziler, yaz kampı gibi projelerle öğrencilerin her açıdan donanımlı hale gelmesini amaçlıyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2018, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153