banner171

Gaziosmanpaşa'da Okul Öncesi Eğitim Şenliği’nde renkli görüntüler

Okul Öncesi Eğitim Şenliği’nde renkli görüntüler

Gaziosmanpaşa'da Okul Öncesi Eğitim Şenliği’nde renkli görüntüler
 Gaziosmanpaşa'da başlayan Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri'nde anaokulu öğrencilerinin sergilediği gösteriler renkli görüntülere sahne oluyor.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 23-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Gaziosmanpaşa Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri, belediye bahçesinde anaokulu öğrencilerini gösterileriyle başladı. Etkinliğe Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı’nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte sahne alan minikler yaptıkları gösterilerle izleyicilerden tam not aldı.

Etkinliklerin açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Çocuklarımızın eğitime olan ilgi ve alakasının arttırılması noktasında her türlü imkanı çocuklarımıza sunuyoruz. Okulöncesi Eğitim Şenliği adı altında yapılan bu organizasyonu çok önemli buluyorum. Bu şenlikler okuma ve eğitime küçük yaşta başlamasının ne derece güzel sonuçlar verdiğini gösteriyor" dedi.

27 Mayıs 2016 Cuma gününe kadar sürecek şenlikler kapsamında ilçedeki anaokulu öğrencileri sırayla gösterilerini sergileyecek.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153