banner171

Gaziosmanpaşa'da Patlama: 2 yaralı

Gaziosmanpaşa'da otobüs durağına bırakılan ve içinden piknik tüpü çıkan şüpheli paket, fünyeyle patlatıldı.

video
SİLAHLI VE MASKELİ KİŞİLER BIRAKTI!

 Gaziosmanpaşa’da ise bugün Mevlana Mahallesi, Hekimsuyu Caddesi üzerindeki Spor Tesisi otobüs durağına , henüz kimliği belirsiz yüzü maskeli ve silahlı 2 kişi, bantla sarılı koli bırakıp yaya olarak kaçtı. Çevredeki vatandaşlar kolinin içinde bomba olma ihtimali üzerine durumu polise bildirdi. Gelen polis ekipleri önce otobüs durağı çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Cadde çift yönlü araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Bu arada, durağın yanındaki yaya üstgeçidi de geçişlere kapatıldı. 

Olay yerine bomba imha ekipleri çağrıldı. Özel kıyafet giyen bomba imha ekipleri, fünye ile koliyi patlattı. Kolinin içinden piknik tüpü çıktı. Ardından bomba imha ekipleri yine aynı şekilde fünye ile patlattı. Şiddetli patlamanın etkisiyle otobüs durağında büyük hasar oluştu. Otobüs durağı çevresinde delil toplayan polis, piknik tüpünü bırakıp kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Çalışmalara polis helitkopteri de havadan destek verdi.  Meraklı vatandaşlar polisin çalışmalarını cep telefonlarına kaydetti. Yaklaşık 1 saat kapanan cadde incelemenin ardından trafiğe açıldı.

Sultanbeyli’de, bir otobüs durağının yanındaki çöp kutusunda henüz bilinmeyen bir nedenle patlama oldu. Emniyet yetkilileri, 2 kişinin yaralandığı patlamanın ses bombasından kaynaklandığını belirtti.
 
 Patlama, Sultanbeyli Fatih Caddesi’nde saat 15.30 sıralarında bir otobüs durağının yanındaki çöp kutusunda meydana geldi. Patlama sırasında durakta bulunan 2 kişi yaralandı. Patlama sesini duyan vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik nedeniyle caddeyi tek yönlü trafiğe kapattı. Daha sonra olay yerine bomba imha ekipleri sevk edildi. Bomba imha uzmanları, patlamanın yaşandığı çöp kutusunu dökerek inceleme yaptı.
 
SES BOMBASI
 
Polis, 2 kişinin yaralandığı patlamayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Emniyet yetkilileri ise patlamanın ses bombasından kaynaklandığını belirtti.
 
 
 
 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153