banner171

Gaziosmanpaşa'da Peygamber Coşkusu

Anadolu Gençlik Derneği Gaziosmanpaşa Şubesi her yıl geleneksel olarak yaptığı Kutlu Doğum Programlarından birine daha yoğun ve coşkulu bir katılımla imza attı.

Gaziosmanpaşa'da Peygamber Coşkusu
Gaziosmanpaşa Anadolu Gençlik Derneğince düzenlenen “Peygamberimiz Hz. Muhammed’e Sevgi Programı ve Kuran Ziyafeti” Küçükköy Arena Stadında yapıldı. Stadı dolduran binlerce kişi hep bir ağızdan tekbir ve Peygamberimize salât ve selam getirdi.
Hacı Fahri Kiğılı Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu öğrencilerinin yaptığı Arapça yazılışıyla Muhammed kelimesi programa katılanları heyecanlandırırken küçük kız öğrencilerin ellerinde bulunan pankartlarla Hz. Muhammed (SAV) yazması duygu seline sebep oldu.
Gaziosmanpaşa AGD Başkanı Mehmet Koç ve AGD Genel Başkanı Salih Turhan’ın konuşmaları ile başlayan program, K Dünya Kur’an Okuma Birincileri Ahmet Ebul Kasım ile Ahmet Sarıkaya okudukları Kur’an ayetleri ile renk kattılar. Stadyumu dolduran binlerce insan hep bir ağızdan Peygamberimiz Hz. Muhammed’e salat ve selam ettiler. Eğitimci Nihat Altıparmak günün mana ve ehemmiyetini anlatırken ehemliyetini anlattı .
Geceye Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Ökkeş Narlı, Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Salih Polat ile Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay, ESDER Gaziosmanpaşa Başkanı İsa Maden, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı İcra Kurulu Üyesi İbrahim Balcıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

DSCN2690.JPG görüntüleniyor
Dünya Kur’an okuma birincileri: Türkiye’den Ahmet Sarıkaya ve İranlı Hamid Şakir Nejad’ın enfes Kur’an Ziyafeti katılan binlerce kişinin gönüllerini okşadı, ruhlarına gıda oldu. Programa ayrı bir renk katan 100 İmam Hatip Liseli gencin ve 41 Agd’li kız çocuğunun sahnelediği Lafz-ı Nebi Koreoğrafi gösterisi büyük beğeni topladı. 6 adet umre, 3 adet Birikim Dershanesi eğitim çekilişinin yapıldığı program sinevizyon gösterisi ile sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2014, 12:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
selam size
selam size - 10 yıl Önce

emegi gecenlerden rabbim razi olsun... harika bir program ve manevi bir fendu...

mehmet koç
mehmet koç - 10 yıl Önce

emegi gecen tüm dostlara, özellikle yüregindeki sevda ila statyumu hınca hınc dolduran gaziosmanpaşalı kardeşlerimize, statyumu anadolu gençliğe acan kulup bşk. metin beye, taraftarlar derneği bşk.ramazan bey kardeşi̇me tesekkürlşeri̇mi̇ i̇fade edi̇yorum...

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153