banner171

“GAZİOSMANPAŞA’DA RAMAZAN’’ KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI…

Belediye'nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği “Gaziosmanpaşa’da Ramazan” konulu fotoğraf yarışmasının son katılım tarihi 9 Eylül Cuma gününe kadar uzatılmıştır.

“GAZİOSMANPAŞA’DA RAMAZAN’’ KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI…
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği “Gaziosmanpaşa’da Ramazan’’ konulu fotoğraf yarışmasının son katılım tarihi 9 Eylül Cuma gününe kadar uzatılmıştır. Daha önce 5 Eylül Pazartesi olarak belirlenen son katılım tarihinin 9 günlük bayram tatilinin hemen bitimine denk gelmesi nedeniyle bir çok katılımcının çektiği fotoğrafları belediye'ye  ulaştıramadığı görülmüştür.

Bu nedenle, amacı Gaziosmanpaşa’da çok renkli geçen ramazan günlerini çeşitli bakış açılarıyla bir araya getirmek olan, aralarında profesyonel fotoğrafçıların da bulunduğu 5 juri üyesinden oluşan yarışmada son katılım tarihi 9 Eylül 2011 Cuma gününe kadar uzatılmıştır. 

Yarışmada derece girenlerden birinciye Canon EOS 550 D Fotoğraf makinesi hediye edilecek. İkinci ve üçüncülük elde eden yarışmacılar da yine Canon’dan powershot model fotoğraf makineleri kazanacak. Gaziosmanpaşa Belediyesi ayrıca yarışmaya katılanların fotoğraflarından bir seçki yaparak sergi düzenleyecek. Belediye yarışmanın beğenilen fotoğraflarını çeşitli  baskılı  çalışmalarda da değerlendirecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153