banner171

Gaziosmanpaşa'da sağlık çalışanlarından 'Anneler Günü' sürprizi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, sağlık çalışanlarının korona virüs ile mücadele sürecinde uzak kaldıkları annelerine sürpriz yaparak Anneler Günü'nü kutladı. Evlere çiçek, kolonya ve koruyucu maske götüren ekipler, sağlık çalışanları ve annelerini cep telefonuyla görüntülü görüştürdü.

Gaziosmanpaşa'da sağlık çalışanlarından 'Anneler Günü' sürprizi

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadelede büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanları, çoğu zaman bulaş ihtimaline karşı ailelerinden uzak kalıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi, Anneler Günü münasebetiyle sağlık çalışanlarının uzak kaldıkları annelerine anlamlı bir sürpriz gerçekleştirdi.

BELEDİYE EKİPLERİ ÇİÇEKLERLE ANNELERİN KAPISINI ÇALDI

Görevde oldukları için bazı sağlıkçıların Gaziosmanpaşa Belediyesi'ni arayıp annelerine sürpriz yapmak istediklerini belirtmesi üzerine, belediye ekipleri ellerinde çiçek, kolonya ve koruyucu maskeyle annelerin kapısını çaldı. Sürpriz sırasında sağlık çalışanları ve anneleri de cep telefonuyla görüntülü olarak görüştürüldü. Anneler Günü kutlanan, hanımlar ise o anlarda şaşkınlıklarını gizleyemedi.

ANNESİYLE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞTÜ

 Pandemi hastanesinde hemşire olarak görevli kızı Serpil Selamet, cep telefonundan görüntülü olarak bağlandığı annesi Sultan Gedik'in Anneler Günü'nü kutladı. Sürpriz karşısında şaşıran anne Gedik, "Çok sevindim, çok mutlu ettiniz beni. Allah bütün sağlık çalışanlarımızı korusun" diyerek teşekkür etti.

“ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN"

Gaziosmanpaşa Belediyesi ekiplerinin diğer bir adresi ise, yine sağlık çalışanı olarak görev yapan Gözde Özdal'ın evi oldu. Belediye ekiplerini karşısında gören anne Mensur Özdal, yaşadığı şaşkınlığın ardından kızına ve belediye ekiplerine sürpriz için teşekkür etti. Sağlık çalışanı kızı Gözde Özdal ise "Anne seni çok seviyorum. Anneler Günün kutlu olsun" diyerek anneler gününü kutladı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2020, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153