banner171

Gaziosmanpaşa'da Sanat Akademisi Yaz Dönemi Kurs Kayıtları Başladı

Sanat Akademisi Yaz Dönemi Kurs Kayıtları Başladı

Gaziosmanpaşa'da Sanat Akademisi Yaz Dönemi Kurs Kayıtları Başladı
 Gaziosmanpaşalı çocuklar, sanatla iç içe eğlenceli bir yaz tatili geçirecek. 7 yaş ve üzeri tüm çocukların katılabileceği Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi’nde yaz dönemi kurs kayıtları başladı.
Sanat kültürünü yaygınlaştırmak ve çocukların sanatsal gelişimine katkı sağlamak amacıyla hizmet veren Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi’nde yaz dönemi kurs kayıtları başladı. 7 yaş ve üzeri tüm çocukların katılabileceği kurslar; vurmalı sazlar, telli sazlar, yaylı sazlar, nefesli sazlar, tuşlu sazlar, ses eğitimi-koro, dublaj, tiyatro drama, senaryo ve yazarlık, resim, müzik, sinema-televizyon, fotoğraf ve okçuluk olmak üzere 14 branşta gerçekleşecek.

KAYITLARA SON BAŞVURU 18 MAYIS

18 derslik ve 1 okuma odası ile hizmet veren Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi'nde akademik düzeyde güzel sanatlar eğitimleri veriliyor. Yaz tatilini verimli şekilde geçirmek isteyen öğrenciler, 18 Mayıs Cumartesi gününe kadar Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde hizmet veren Sanat Akademisi’ne müracaat edebilecek.

Kayıt için gerekli belgeler: Kimlik fotokopisi,  2 adet vesikalık fotoğraf, ikametgah belgesi, öğrenim belgesi (Okçuluk için sağlık raporu)

Kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, www.goptasanat.com internet adresinden, 0212 453 50 55 ve 0212 453 50 84 iletişim numaralarından bilgi alabilirler.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2019, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153