banner171

Gaziosmanpaşa'da Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Bir Araya Geldi

Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Bir Araya Geldi

Gaziosmanpaşa'da Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Bir Araya Geldi
 Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan şehit yakını ve gaziler, birlikte oruç açarak Ramazan ayının maneviyatını yaşadı.
Ramazan ayı programları kapsamında düzenlenen iftarda Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Kur’an tilavetiyle başlayan program öncesi tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Ezanın okunmasının ardından oruçlarını hep birlikte açan şehit aileleri ve gaziler, Ramazan ayının maneviyatını bir arada yaşadı.

“HUZURLU, SAĞLIKLI VE BEREKETLİ BİR RAMAZAN DİLİYORUM”

Şehit yakınları ve gazilerin Ramazan ayını tebrik eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Bu iftar sofrasında ülkemizin en kutsal değerini temsil eden şehit aileleri ve gazilerimizle bizi bir arada buluşturan Rabbime şükrediyorum. Emeği geçen herkese ve katılan siz değerli dostlara teşekkür ediyorum. İnşallah birçok iftar ve sahur programında birlikte olma umuduyla huzurlu, sağlıklı ve bereketli bir Ramazan diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2019, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153