banner171

Gaziosmanpaşa’da Sokak Hayvanları Sahipsiz Değil

Koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçe genelinde yoğun bir çalışma gerçekleştiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu zorlu süreçte sokak hayvanlarını da unutmadı. Ekipler, beslenme imkanları azalan sokak hayvanları için her gün 50 farklı noktaya mama ve su bırakıyor.

Gaziosmanpaşa’da Sokak Hayvanları Sahipsiz Değil

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle lokanta, kafeterya, çay bahçesi gibi birçok işletmenin hizmetlerini geçici süre durdurması ve sokaklarda insan yoğunluğunun azalmasıyla yiyecek bulmakta sıkıntı çeken sokak hayvanlarının imdadına Gaziosmanpaşa Belediyesi yetişti. Belediye ekipleri, sokakta yaşayan canlıların aç kalmaması için ilçe genelinde besleme çalışmalarını artırdı. Sokak hayvanlarının ihtiyaçları belediye ekipleri tarafından her gün aksatılmadan karşılanıyor.

HAYVANSEVER GÖNÜLLÜLERLE İŞ BİRLİĞİ YAPILIYOR

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hayvan Sağlığı Şefliği ekipleri, her gün düzenli olarak 50 farklı noktada sokak hayvanları için mama ve su bırakıyor. Çalışmalar “evde kal” çağrısına uyan hayvanseverlerle koordineli şekilde sürdürülüyor. Hayvansever gönüllü vatandaşlar, oluşturulan ortak Whatsapp grubu üzerinden veterinerlik ekipleri ile iletişime geçerek acil durumları anında bildiriyor. Bölgeye geçen ekipler, ihtiyaç sahibi sokak hayvanının sağlığı ve beslenmesi ile ilgili gerekli müdahaleyi yapıyor. Bunun yanı sıra vatandaşlar, olumsuz şartlardaki sokak hayvanlarıyla ilgili 444 0 467 telefonundan 7/24 Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2020, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153