banner171

Gaziosmanpaşa'da Sünnet ve Uçurtma Şenliği

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından sünnet ve uçurtma şöleni düzenlendi.

Gaziosmanpaşa'da Sünnet ve Uçurtma Şenliği

 AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından sünnet ve uçurtma şöleni düzenlendi. Şölende 514 çocuk sünnet olurken, yüzlerce uçurtma gökyüzüne bırakıldı. AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından "Sünnet ve Uçurtma Şenliği" bugün Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda düzenlendi.
Gaziosmanpaşa'da Sünnet ve Uçurtma Şenliği, System.String[]
Şölene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Habibe Başar Çiftçioğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş ve çocuk katıldı. Şölende 514 çocuk sünnet edilirken, yaklaşık bin uçurtma gökyüzüne bırakıldı. Çocuklar eğlenceli bir gün yaşarken, aileleri de çocuklarıyla uçurtma uçurarak, çocukluk günlerine geri döndü.

Şöleni düzenleyen AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, " 514 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Ayrıca yüzlerce uçurtma dağıttık. Biz AK Parti olarak Türkiye'nin bütün kesimlerini kucaklıyoruz " dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Habibe Başar Çiftçioğlu ise, " Biz hangi partiye mensup olduklarına bakmadan, ülkenin hangi bölgesinden geldiğine bakmadan davet ettik. Biz birlikte Türkiye'yiz diyoruz. Bugün de onun en güzel örneği" dedi.

Şölende bir konuşma yapan AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, Suriye'de bir felaket yaşandığını söyleyerek, " Onlar bize güvenerek ülkemize geldi. Ama bizim başımıza böyle bir şey gelirse, biz batarsak gideceğimiz hiçbir kapı yok. O yüzden muhasebemizi iyi yapmalıyız. Dağdaki, yayladaki, varsa Avrupa'da yaşayan akrabalarımızı arayarak, bir uyarıda bulunalım ve 7 Haziran'da sandık başına gidip oylarına AK Parti'ye vermelerini tavsiye edelim. Bu yaşadığımız merhamet hareketinin devamı yönünde herkesi AK Parti'ye oy vermesi için davet edelim" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, en renkli, en coşkulu toplantıda olduklarını söyleyerek, "Evlatlarının sünnetlerini gören ailelerimiz, İnşallah mürüvvetlerini de Rabbim sizlere de bizlere de göstersin. Hazreti Peygamber'in en önemli sünnetlerinden birini yerine getirdik. Çocuklarımız sünnet oldu. Delikanlılığa ilk adımı attılar. Biz AK Partililer olarak sizlere şunu söylüyoruz. Çocuklar, gençler AK Parti dediğiniz, Recep Tayyip Erdoğan dediğiniz amcanız, büyüğünüz bu ülkeye 2023'ü sizler için hazırlıyor ve sizlere emanet ediyor. Onun için anne babalarınızla, hayırlı uzun ömürler diliyorum. İnşallah hep birlikte, Yeni Türkiye ile birlikte gençlerimizle, çocuklarımızla birlikte huzur dolu, sağlık dolu günler diliyorum" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Erdem ise, "Türkiye'de şöyle bir anlayış vardı. Türkiye'nin genç bir nüfusu var. Fakirliğin sebebi budur dediler. Bugün ilmen de anlaşıldı ki fakirliğin sebebi doğmamış çocuklarımız değil, fakirliğin sebebi aşkı olmayan, ufku olmayan siyasi kadrolar. Beceremediler, yapamadılar. Suçu doğmamış çocuklarımıza yüklediler. Ama şimdi geldiğimiz noktada bir ülkenin en büyük enerji kaynağının çocuklar olduğunu gördük. Genç, güçlü bir Türkiye istiyoruz. Bunun için de en az üç çocuk diyoruz" şeklinde konuştu. Seçimlerde vatandaşlarımızın doğru karar vereceğine inandığını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, " Vizyonu olmayan, öngörüsü olmayan, ne yapacağını bilemeyen kadrolara değil, denenmiş, tecrübe kazanmış, ne yapacağını bilecek AK Parti kadrolarına yine bu seçimde güçlü bir destek vereceğinizi biliyorum" dedi. Daha sonra törene katılanlar sünnet olan çocuklara toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 00:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153