banner171

Gaziosmanpaşa’da vahşet

Gaziosmanpaşa’da şizofreni hastası olduğu iddia edilen bir şahıs 73 yaşındaki annesinin başını taşla ezerek öldürdü

Gaziosmanpaşa’da vahşet
 Gaziosmanpaşa Küçükköy Yeni Mahallede meydana gelen olayda şizofreni hastası olduğu iddia edilen 44 yaşındaki M.Y., 73 yaşındaki annesi Servet Y.'nin başını taşla ezerek öldürdü. Olayın ardından kaçan M.Y.'nin, yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.
"MERMER TAŞIYLA ÖLDÜRDÜ"

Yaşananları anlatan mahalle sakinlerinden Ahmet Güner, "Ben yoldan geldim bağırma sesine çıktım dışarıya baktım olay var. ne oldu dedim. Arkadaş oğlu Servet teyzeyi öldürmüş dedi. Gittik baktık kadın yerde yatıyordu. Daha sonra hemen olay yerinden ayrıldım polise haber verdik. Ambulansa haber verdik. Neyle öldürdüğünü bilmiyorum ama orada bir mermer taşı vardı, onunla öldürmüş. Şizofren hastasıydı zaten 24 seneden beri o hastalıkla uğraşıyorlardı zaten. Annesi devamlı hastaneye götürüyordu. Askere gitmeden önce bir şeyi yoktu. Sonra oldu böyle. Daha önce mahallede kimseye saldırmadı. Şiddete yönelik bir şey yapmamıştı" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2017, 17:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hanife Duran
Hanife Duran - 7 yıl Önce

Bu ve benzer hasta olanları ailelerden toplumdan uzak kalmalarını sağlayacak çözüm üretilmeli. Devlet ya ömür boyu gözlem ve tedavi altında sağlamalı. Daha kaç tane ölüm vakaları olmalı ? Madde bağımlısı olan insanlara da evlenme izini verilmemeli .

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153