banner171

Gaziosmanpaşa'da Yaşlılar Haftası Kutlandı...

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki yaşlı vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal, “Yaşlılar milletimizin onurudur.

Gaziosmanpaşa'da Yaşlılar Haftası Kutlandı...
18-24 Mart yaşlılar haftası nedeniyle Ak parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığının düzenlemiş olduğu yaşlılar günü programı Gaziosmanpaşa “Gopark Sosyal Tesislerinde,”birçok davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

DSC_0034_800x531.JPG görüntüleniyor

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av. Şahin Pirdal’ın yanı sıra Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Usta,Ak parti Gaziosmanpaşa kadın kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,İl yönetim kurulu üyemiz Sümeyye Uygun,İstanbul Şehit ve Gaziler Sosyal yardımlaşma dernek başkanı Sayın Fehim Özgür,Kıbrıs Gazileri ve Aileleri ve birçok Gaziosmanpaşalı vatandaşlar katıldı.
Ak parti İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal, yaptığı konuşma şunları söyledi; Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Milli kültürümüzün ve inancımızın en önemli unsurlarından birisi, yaşlılara hürmet göstermek ve onları sahipsiz bırakmamaktır. Bizler nasıl evlatlarımızın geleceğini inşaa ediyorsak, yaşlılarımız da bizim bugünümüzün mimarlarıdır.
 
Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevlerimiz arasında olup, yaşlılarımıza hak ettikleri ilgi, sevgi ve saygıyı göstermenin boynumuzun borcudur. Dedi.

Bu vesileyle kıymetli yaşlılarımızın 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nı tebrik ediyor, hepsine sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153