banner171

Gaziosmanpaşa'da Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Gaziosmanpaşa'da Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Gaziosmanpaşa'da Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı
 Gaziosmanpaşalı çocuklar bu yaz hem eğlenecek hem de öğrenecek. Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede spor kültürünü yaygınlaştırmak, çocuklarda el becerilerini, spor ve sanat kültürünü geliştirmek amacıyla Yaz Spor Okulu’nda farklı branşlarda eğitim verecek. Katılmak isteyen öğrenciler 10 Haziran 2018 tarihine kadar okul müdürlüklerine ve Gaziosmanpaşa Belediyesi Beyaz Masa birimine başvurabilecek.
Gaziosmanpaşa'da, çocukların yaz tatillerini eğlenceli hale getireceği 'Yaz Spor Okulları’nın kayıtları başladı. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’na 10 Haziran 2018 tarihine kadar başvurulabilecek.

6-14 yaş grubunun katılabileceği kurslarda; futbol, basketbol, voleybol, hentbol, badminton, tekvando, karate, muay thai, güreş, kick boks, atletizm, okçuluk, jimnastik, masa tenisi ve satranç olmak üzere toplam 15 branşta ücretsiz eğitim verilecek. Tamamı uzman eğitmenlerden oluşan Yaz Spor Okulu’na müracaat etmek isteyen öğrenciler, Gaziosmanpaşa Belediyesi Beyaz Masa Servisi ve Okul Müdürlüklerinden başvuru yapabilecek.

25 Haziran 2018 tarihinde başlayacak eğitimler 17 Ağustos 2018 tarihinde son bulacak.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153