banner171

GAZİOSMANPAŞA’DA YENİ BİR PROJE HAYAT BULUYOR,AYKUTOĞLU FLATS

Modern mimarisi, çağdaş çizgileriyle Gaziosmanpaşa’nın çehresini değişterecek ,sembol niteliğinde bir proje hayata geçiriliyor. Aykutoğlu flats, kentin hızına yetişmek, ritmine ayak uydurmak,istiyenler için AVM ve Rezidans yaşamının seçkin bir örneğini sunuyor.

GAZİOSMANPAŞA’DA YENİ BİR PROJE HAYAT BULUYOR,AYKUTOĞLU FLATS

 

GAZİOSMANPAŞA’DA YENİ BİR PROJE HAYAT BULUYOR,AYKUTOĞLU FLATS

 

Modern mimarisi, çağdaş çizgileriyle Gaziosmanpaşa’nın çehresini değişterecek ,sembol niteliğinde bir proje hayata geçiriliyor. Aykutoğlu flats, kentin hızına yetişmek,ritmine ayak uydurmak,istiyenler için AVM ve Rezidans yaşamının seçkin bir örneğini sunuyor.

 

1980 yılında inşaat, nakliyat ve petrol alanlarında faaliyetlere başlamış olan Aykutoğlu İnşaat, Eyüp Rami'deki Aykutoğlu Rami Konakları projesini hayata geçirdi. Aykutoğlu İnşaat, son olarak Eyüp ilçesi Rami semtinde Aykutoğlu Rami Konakları projesini inşa etti. Bu projede son konutların satışları sürüyor 

 

Aykutoğlu İnşaat, yeni projesi  Aykutoğlu Flats  için çalışmalara başladı.

 

6 katlı alışveriş merkezinin üzerine 21 katlı kule olarak inşa edilecek olan Aykutoğlu Flats projesi 2-3 ay başlayacak.

 

Aykutoğlu İnşaat, Aykutoğlu Flats projesi Gaziosmanpaşa Küçükköy merkezde inşa edecek. Projede daireler 1+1,2+1,3+1 ‘de olabilecek şekilde tasarlandı.




 

Detaylı bilgi için Tel : 0212 650 91 32-33

 

//www.aykutoglu.com.tr


YORUM EKLE
YORUMLAR
safak ergün
safak ergün - 12 yıl Önce

hayaldi gerçek oldu.....bu projeyi küçükköye taşıyanlara teşekkür ederim...böyle güzel ve prestijli projelerin sayesinde 40 yıldır oturduğumuz mahallere hem değer hemde prestij katılıyor.

Kenan Genc
Kenan Genc - 11 yıl Önce

küçükköy meydanda eski fabrika binasının yerine yapılan proje mi bu acaba? tam olarak yerini tarif edebilir misiniz?

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153