banner171

Gaziosmanpaşa’da Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı Coşkusu

Gaziosmanpaşa’da Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı Coşkusu

Gaziosmanpaşa’da Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı Coşkusu

 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı açılış programına katılarak öğrencilere ve tüm eğitim camiasına başarılar diledi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı açılış programı Bekir Sami Dedeoğlu İlkokulunda yapıldı. Programa Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bekir Servet Bakırcı, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Başkan Usta, yaptığı konuşmada “Her şeyin başı eğitim. İyi ve doğru eğitimin artması ile ülkemizin dünya üzerindeki saygınlığı ve söz sahipliği de artıyor. 15 Temmuz’da gençlerimiz bunu tüm dünyaya gururla göstermiştir. Gerek darbeye karşı duruşları gerekse demokrasi adına verdikleri mücadele dünyada eşi olmayan, tarihe iz bırakan anlar yaşatmıştır” dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler şiir okudu ve halk oyunları gösterileri sergiledi. Gösterilerin ardından Temmuz darbe girişimiyle ilgili öğrencileri bilgilendirmek ve darbeye karşı bilinçlendirmek adına ilk derste hem broşürler dağıtıldı, hem de hazırlanan kısa filmle gösterildi. Veliler yapılan bilgilendirmeyi hem kendileri, hem de çocukları adına memnuniyet verici bulduklarını ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153