banner171

Gaziosmanpaşa'da Yeşil alan ve park çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor

Yeşil alan ve park çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor

Gaziosmanpaşa'da Yeşil alan ve park çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor

 Karayolları Mahallesi, yaşam kalitesini artıracak 15 bin metrekarelik parkıyla artık daha yeşil ve güzel bir görünüme kavuşacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, parkın en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

  
Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçenin çehresini değiştirmek, güzelleştirmek ve çocuklar için yeni oyun alanları yaratmak amacı ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçenin park ve yeşil alan ihtiyacını karşılamak üzere daha önce Öz Kartallar Spor Kulübü tarafından kullanılan alana toplamda 15 bin metrekarelik yeni bir park yapılıyor. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, parkta devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Parkın en kısa sürede hizmete alınacağını belirten Başkan Usta, “Gelecek kuşakların daha sosyal ve iletişim kurabilen bir nesil olması hedefi ile park çalışmalarımıza önem veriyoruz. Karayolları Mahallemizde de böyle bir ihtiyaç bulunuyordu. Mahalle sakinlerimizin huzur bulacakları, çocuklarımızın gönüllerince vakit geçirebilecekleri, engellilerimizin ve gençlerimizin sportif faaliyetlerini en uygun şekilde yapabilecekleri bir park yapıyoruz. En kısa zamanda bitirilmesi planlanan bu parkımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.  

Karayolları Parkı içerisine 3 adet temalı oyun grubu, fitness aletleri ile vatandaşların dinlenmesi amacıyla banklar yerleştirilecek.  Engellilerin de düşünüldüğü park alanında 200 metrekarelik bir alanda engelsiz kültürfizik aletleri yer alacak. Bisiklet ve yürüyüş yollarının da yer alacağı park içerisinde basket sahaları ve amfi tribün de yer alacak. Bölgedeki yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak olan parka 150 adet ağaç dikilecek. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153