banner171

Gaziosmanpaşa`daki Camiler Üç Aylarda Gül Kokacak

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kandil geceleri ve yaklaşan Ramazan ayında vatandaşların daha temiz ve ferah bir ortamda ibadet yapmalarını sağlamak amacıyla ilçedeki camileri gül suyu ile düzenli olarak temizliyor.

Gaziosmanpaşa`daki Camiler Üç Aylarda Gül Kokacak

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kandil akşamlarında kutsal toprakların maneviyatını vatandaşlara yansıtmak ve Ramazan ayında daha ferah bir ortamda ibadet yapmalarını sağlamak amacıyla ilçedeki 73 camiyi gül suyu ile temizliyor. Üç ayların başlamasıyla birlikte camilerin daha da kalabalık olmasının yanı sıra son dönemlerde hastalık ve virüs tehditlerinin artması nedeniyle camiler bu sene daha titiz bir şekilde dezenfekte ediliyor.

CAMİLER DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENİYOR

Camilerde hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekipler, cami içleri, halıları, camları ve avlusunu özenle temizliyor. Gül suyu kullanılarak yapılan temizlik çalışmalarıyla Gaziosmanpaşa’daki camilerin hem kandillerde hem de Ramazan ayı boyunca gül kokması sağlanacak. Cami temizliğini yapan Gaziosmanpaşa Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlisi, "Camilerimizi düzenli temizliyoruz. Bugün de özellikle kandil olduğu için vatandaşlarımız daha temiz, ferah namaz kılsınlar diye camilerimizi temizliyoruz. Biliyorsunuz hastalıklar da baş gösteriyor. O yüzden vatandaşlarımız daha sağlıklı ortamlarda namaz kılsınlar diye temizliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2020, 16:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sinan
Sinan - 4 yıl Önce

cemevleri?

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153