banner171

Gaziosmanpaşa’dan Aşı Seferberliğine Tam Destek

Gaziosmanpaşa’dan Aşı Seferberliğine Tam Destek

Gaziosmanpaşa’dan Aşı Seferberliğine Tam Destek

Covid-19 ile mücadele kapsamında Gaziosmanpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçede aşı seferberliği başlatıldı. Kurulan aşı uygulama noktasında vatandaşlar randevu almadan aşılarını yaptırabiliyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan yerinde aşı uygulaması kapsamında Gaziosmanpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü, Venezia Alışveriş Merkezi’ne aşı standı kurdu. Aşı hakkı bulunan vatandaşlar randevu almadan standa gelerek aşılarını yaptırmaya başladı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta ve İlçe Sağlık Müdürü Ferah Cankıran da standı ziyaret ederek aşı olmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti. Ayrıca Gaziosmanpaşa Belediyesi önünde kurulan aşı noktasında belediye personelinin ilk doz aşıları gerçekleştirildi.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZI AŞI OLMAYA DAVET EDİYORUZ”

Salgın ile mücadelede aşının önemine vurgu yapan Başkan Usta, “Yerinde aşı uygulaması kapsamında oluşturduğumuz aşılama noktasında İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Aynı zamanda belediyemizde kurduğumuz aşılama noktasında da henüz aşı olmamış personelimizin aşı olmalarını sağladık. Bir an önce normal hayatımıza devam edebilmemiz için tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153