banner171

Gaziosmanpaşa’dan emekli amirallerin bildirisine tepki

Geçtiğimiz günlerde bildiri yayınlayan emekli amirallere tepki gösteren Türk Kızılayı, Yeşilay, KADEM, İHH, TÜRGEV, Ensar Vakfı ve Deniz Feneri Derneği gibi 29 kurum; Milli İrade Platformu ve Eğitime Destek Platformu adıyla Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı’nda “Bizler Vatan Nöbetimizin Başındayız” başlıklı bir basın açıklaması yaptı.

Gaziosmanpaşa’dan emekli amirallerin bildirisine tepki

104 emekli amiralin gece yarısı bildiri yayımlamasının ardından tepkiler gelmeye ediyor. Bünyesinde birçok sivil toplum kuruluşunun yer aldığı Milli İrade Platformu, bazı emekli amirallerin açıklamasına, Gaziosmanpaşa Meydan'da basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

İŞTE O BASIN AÇIKLAMASI:

"Bizler vatan nöbetimizin başındayız. Bu aziz millet tarihin en organize ve en alçakça kalkışmalarına karşı yekvücut olup ayağa kalkmış, kendisine biçilmek istenen kefeni yırtıp atmış, kendisini tarih sahnesinin dışına atmak isteyen dahili ve harici düşmanlarına bir daha asla unutamayacakları hezimetler yaşatmıştır. 15 Temmuz'da verilen dersi idrak etmekten uzak olanlar bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cüretine ve hadsizliğine kalkışmışlar. Millet iradesine karşı hala bu gibi anti demokratik girişimlerden, darbe imalı bildirilerden, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkanlardan bir sonuç alabileceğini düşünenler varsa, onlar ve tüm uzantılarına karşı buradan ilan ediyoruz: Hodri Meydan! Milletimizin emrinde ve hizmetinde olmayı en yüksek rütbe, en büyük şeref ve şan kabul eden sivil toplum kuruluşları olarak dün olduğu gibi bugün de vatan nöbetindeyiz" dedi.. 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2021, 00:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153