banner171

Gaziosmanpaşa'dan Giresun'a Uzanan İftar Eli

'Gaziosmanpaşa'dan Giresun'a Uzanan İftar Eli' programı kapsamında İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesi ile Giresun Valiliği tarafından birlikte düzenlenen iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gaziosmanpaşa'dan Giresun'a Uzanan İftar Eli

"Gaziosmanpaşa'dan Giresun'a Uzanan İftar Eli" programı kapsamında İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesi ile Giresun Valiliği tarafından birlikte düzenlenen iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İftar programına Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun Valisi Hasan Karahan, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Jandarma Alay Komutanı Ali İhsan Ersoy, Giresun milletvekilleri ile belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

İftar öncesi vatandaşlar için hazırlanan sofraları tek tek dolaşan Başbakan Yardımcısı Nuretin Canikli'ye ise hemşerileri yoğun ilgi gösterdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, katıla herkese teşekkür ettiğini söyledi. Usta, "Karadeniz'in incisi güzel Giresun'da istedik ki bir gönül köprüsü oluşturalım ve orada iftarımızda açalım. Bu vesileyle sizlerle birlikte iftar sofrasında bir aradayız. Biz ramazan'ın güzelliğini, kardeşlik hukukunun devamını bu sofralarda geliştirmeyi adet edindik. Birileri Avrupa Birliğine (AB) girsin çıksın, bizi milletimizle birlikte bir arada olmak, birlikte gönül sofralarımızı açmak, milletimizin birliği ve beraberliği için çalışmak ve her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın da demiş olduğu gibi 'milletle birlikte olmanın çabası içinde olmak' işte bu birlikteliğimizde en büyük göstergesi" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından okunan ezan ile orucunu açan vatandaşlar yemek sonrası protokol üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirerek alandan ayrıldı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2016, 01:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153