banner171

Gaziosmanpaşa’dan Viyana’ya Kardeşlik İftarı

Gaziosmanpaşa’dan Viyana’ya Kardeşlik İftarı

Gaziosmanpaşa’dan Viyana’ya Kardeşlik İftarı
 Gaziosmanpaşa Belediyesi kardeşlik iftarlarına hız kesmeden devam ediyor. Trabzon ve Kastamonu’dan sonra Viyana’da da yaklaşık bin kişilik iftar programı düzenlendi. “Gaziosmanpaşa’dan Viyana’ya Kardeşlik İftarı” adı altında gerçekleştirilen iftar programı gurbetçilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, uzak mesafeleri birbirine yakınlaştırarak gönül köprüsünü kurmaya devam ediyor. Avusturya’nın başkenti Viyana’da yaşayan soydaşlarımız için düzenlenen iftar programına Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çağrıcı ve binin üzerinde gurbetçi vatandaşımız katıldı.

Sanatçı İkbal Gürpınar’ın sunumuyla gerçekleştirilen programa Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Facetime programı üzerinden görüntülü bağlandı. Başkan Usta: ‘’Viyana’da yaşayan soydaşlarımıza hayırlı ramazanlar, hayırlı iftarlar diliyorum. Şuan kendimi sizinle aynı iftar sofrasında hissediyorum. Oradaki kardeşlerimizle, komşularımızla bir iftar sofrasında olma hayalini gerçekleştiriyor olmak çok güzel bir duygu. İnşallah seneye hep birlikte sizleri İstanbul’da da ağırlarız’’ diye konuştu.

Viyana’da yaşayan Müslümanlar, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği iftar programından memnun olduklarını dile getirdi. Program, sanatçı Orhan Hakalmaz'ın seslendirdiği ilahilerle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2017, 23:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153