banner171

Gaziosmanpaşalı AK Kadınlar Vefa Yemeğinde Buluştu

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kollarının düzenlediği vefa yemeğinde geçmişten günümüze teşkilatta görev alan gönüllüler bir araya geldi.

Gaziosmanpaşalı AK Kadınlar Vefa Yemeğinde Buluştu

 Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar ve eşi Serap Acar, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve eşi Nezihe Usta, İl Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Tekbıyık, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Önceki dönem kadın kolları başkanları, Meclis Üyeleri, Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadın ve Aile Müdürü Süeda Tuğcu ile geçmişten günümüze görev yapan teşkilat mensupları katıldı.

BURALARIN ESAS SAHİPLERİ SİZLERSİNİZ

Toplantıda ilk konuşmayı yapan ev sahibi İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, bizde kimsenin görevi bitmez sadece vakti geldiğinde bayrağı devreder, tıpkı kurucu ilçe başkanımız Zekiye Çapan’ın zamanı geldiğinde bayrağı Merve Çabuk’a devrettiği gibi gün gelecek bende bayrağı içimizden birine devredeceğim dedi.  Yiğit, “İlçemizin her yerinde çok güzide insanlarımızla, yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Hepsinin kalbi AK parti ve ülkemizin kalkınması ile çarpıyor. Bizler hep birlikte olursak kazanırız.” şeklinde konuştu.

İstanbul Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Tekbıyık, yaptığı konuşmada dava kadını olmak böyle bir şey, yağmur çamur demez, olması gerektiği yere gelir, işte bu yüzden Cumhurbaşkanımız kadınlara çok güveniyor, en büyük desteği kadınlardan aldım diyor, inşallah bu seçimde de Cumhurbaşkanımıza gereken desteği Gaziosmanpaşalı AK kadınlar olarak vereceğiz dedi.

Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise AK Parti Belediyeciliği ile Gaziosmanpaşa’nın nereden nereye gelindiğine dikkat çekti.

EL ELE VERİP GÖNÜLLERE DOKUNALIM

İlçe Başkanı Serkan Acar, sözlerine başlarken Peygamber efendimizin ve dinimizin kadına verdiği öneme dikkat çekti.

Bizim siyasi çizgimiz yerli ve milli olan çizgidir diyen Acar,’Bizim derdimiz ülkemiz, ilçemiz. Kadınların desteği olmazsa olmaz. Sizler olmazsanız hayatta da siyasette de eksiğiz. El ele verip Gaziosmanpaşa’da gönülleri fethettik dedi.

Protokol konuşmalarının ardından teşkilat mensupları ile toplu hatıra fotoğrafı çekildi

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153