banner171

Gaziosmanpaşalı Badmintoncuların Hedefi 2024 Olimpiyatları

Gaziosmanpaşalı Badmintoncuların Hedefi 2024 Olimpiyatları

Gaziosmanpaşalı Badmintoncuların Hedefi 2024 Olimpiyatları

Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Barış Özkan, Mehmet Salih Öz ve Zeynep Akdeniz, 2024 Yaz Olimpiyatları yolunda gerçekleştirilen milli takım seçmelerinde elde ettikleri başarılarla Olimpiyat Eleme Puan Turnuvaları’na katılma hakkı elde etti.

Fransa’nın başkenti Paris’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 2024 Yaz Olimpiyatları öncesi gidilmesi planlanan Olimpiyat Eleme Puan Turnuvaları’na katılacak sporcuları belirlemek amacıyla Türkiye Badminton Federasyonu tarafından milli takım seçmeleri yapıldı. Ankara Badminton Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde gerçekleştirilen seçmelerde sporcular tek erkekler, tek bayanlar ve çift bayanlar olmak üzere 3 kategoride mücadele etti.

Tek erkekler kategorisinde Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Barış Özkan ve Mehmet Salih Öz, tek bayanlar kategorisinde ise Zeynep Akdeniz gösterdikleri başarılı performanslarla Olimpiyat Eleme Puan Turnuvaları’na katılma hakkı elde etti. Sporcular, Yunanistan ve Bulgaristan'da gerçekleştirilecek olimpiyat kotası puan turnuvalarından da başarıyla dönerek 2024 Yaz Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil etmeyi hedefliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153