banner171

Gaziosmanpaşa'lı İdlib gazisine ziyaret

İdlib'de yaralanan gaziye ziyaret

Gaziosmanpaşa'lı İdlib gazisine ziyaret
 Suriye’nin İdlib kentinde rejim unsurlarının düzenlediği hava saldırısında yaralanan gazi Teğmen Yavuz Adıgüzel’i, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kaymakam Numan Hatipoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik ve Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar ziyaret ettiler…


İdlib’te rejim unsurlarınca düzenlenen hava saldırısında kollarına isabet eden şarapnel parçalarıyla yaralanan Adıgüzel, Hatay’da tedavi olduktan sonra baba ocağı Gaziosmanpaşa’ya geldi. Adıgüzel, ”Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 2 yıldır görev yapıyorum. Hain saldırıda yaralandım. En kısa zamanda, sabırsızlıkla arkadaşlarımın yanına dönmeyi bekliyorum" dedi.

Gözyaşlarına hâkim olamayan anne Adıgüzel ise oğlunu öperek, "Oğlumla ve tüm Mehmetçiklerimizle gurur duyuyoruz. İnşallah Mehmetçiklerimiz rejim güçlerinin yerini toz dumana çevirirler" diye konuştu.


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçlu olduğumuzu ifade ederek, "İdlib'de rejim tarafından gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun, vatan size minnettardır. Her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2020, 18:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153