banner171

Gaziosmanpaşalı İş Adamlarının Bayram Mesaji

Gaziosmanpaşa'nın tanınmış iş adamlarından Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Gaziosmanpaşalı İş Adamlarının Bayram Mesaji
 Gaziosmanpaşa'nın tanınmış iş adamlarından Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi, Çoban Pınar kaynak suların sahibi ve ilçenin Önemli İş adamlarından Zeki Çoban’ın Bayram Mesaji; Unutulmaya yüz tutulan değerlerimizin bir kez daha ortaya konulacağı mübarek Ramazan  Bayramında Yüce Allah’ın izniyle ile tüm yurttaşlarımızın ihtiyaç duyduğu huzur, barış ve selamet ortamının oluşmasını,kırgınlıklar, küskünlüklerin son bulmasını,dostluğun pekişmesini,güzel vatanımızın her köşesinde gülümseyen yüzlerin, semaya açılan ellerin, duanın ve sevgi ile zikrolunan bir lisanın eksik olmamasını, vatanımızın dirliğine ve vahdetimize kast eden ayrılıkçı hareketlerin bertaraf edilmesini, Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz olmak üzere Dünya Müslümanlığının sıkıntılarının son bulmasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşünceler ile siz değerli hemşerilerimin ve Türk İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”

 
Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyesi ,Aygün Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Altan Aygün,
Hepinizin Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim..Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!
banner172




Cash & Carry sisteminin Türkiye'deki öncüsü TESPO Tüketim Malları, Şube Müdürü İsmail Selalmaz,
 
“Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar; insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel anlardır. Bu güzel anları fırsat bilip milletçe en güzel şekilde değerlendirmeliyiz.
Bu duygularla, birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle tüm İslam aleminin ve Gaziosmanpaşalı vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en iyi dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.




Gaziosmanpaşa'nın tanınan ve renkli simalarından, Şafak Eğitim Kurumları ortağı İsmail Şatıroğlu'nun Bayram Mesaji; 
Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik duygu ve hislerinin güçlendiği ve insan olmanın güzelliğinin daha yoğun hissedildiği günlerdir.Bu duygularla tüm hemşehrilerimizin ve Gaziosmanpaşalıların Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.




DRY Yudum Kuru temizleme Firma Sahibi Ahmet Yiğit,
“Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş” olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah´tan niyaz ediyorum.
banner169



Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nahir TÜRE
;
“Sevgi ve kardeşlik duygularının güçlendiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı Ramazan ayını geride bırakarak, Ramazan Bayramına ulaşmanın huzur, mutluluk ve sevincini yaşıyoruz.” Tüm islam alemin Ramazan Bayramı mübarek olsun.
 

CHP Gaziosmanpaşa Belediye Eski Meclis Üyesi ve ilçenin Önemli İş adamlarından Murat HAŞHAŞ’ın Bayram Mesaji; 

Bayramlar çok özel günlerdir. Milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışma ruhu bayram günlerinde daha da gelişir ve pekişir.

Sosyal dayanışmanın zirveye çıktığı  Ramazan  Bayramları, aziz milletimizin inanç köklerinin ne kadar sağlam olduğunun da bir nevi ispatı gibidir.Bayramı bayram kılan güzelliklerin paylaşıldıkça artacağına olan inancımızla tüm İslam aleminin mübarek Ramazan bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.”



Gaziosmanpaşa’nın Sevilen İş adamlarından Eski Meclis Üyesi Fortekx Firma Sahibi Kudret Kayran, Paylaşmanın arttığı ve küskünlüklerin sona erdiği bayram günleri aynı zamanda manevi zenginliği de beraberinde getirmektedir. Bu güzel gelenekleri geleceğe aktarmanın yanı sıra, çalışarak daha güzel yarınlar oluşturma gayreti içerisindeyiz. 
Bu vesile ile herkesin Ramazan Bayramınızı yürekten kutluyor, huzur, sağlık ve başarı getirmesini temenni ediyorum.


Erdem  Dekorasyon Yapı'nın Sahibi Birol Şener; “Tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, bu vesile ile başta Gazze, Doğu Türkistan ve Arakan olmak üzere yeryüzünde masum insanlara yönelik şiddetin ve baskıların son bulması, dünya barışı ve insanlığın saadetine vesile olması temennisiyle hayırlı bayramlar dilerim.”

Hayat Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Yazıcı,"Milletimizin en temel değerlerinden olan sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı dini bayramlarımızdan olan bir Ramazan Bayramı'na daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
banner78

Gaziosmanpaşa'nın seçkin mekanlarından olan Konyalı Köşk işletmecisi Cesim Aydın,
Ramazan Bayramı’nın yurdumuza ve insanlığa sağlık barış ve huzur getirmesi dileğinde bulundu. 


,


Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017, 02:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153