banner171

Gaziosmanpaşa’lı Kadınlar 'Şiddete Karşı Dur' Dedi !

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları,"Kadına Yönelik Şiddete karşı Dur" Dedi.

Gaziosmanpaşa’lı Kadınlar 'Şiddete Karşı Dur' Dedi !
 Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü” dolayısıyla “Şiddete Karşı Dur” sloganıyla Gaziosmanpaşa Cumhuriyet meydanında kurulan Ak Nokta’da bir araya geldi.



Şiddetin tüm türlerini kınadıklarını ifade eden ,Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, “Kadın annedir, eştir, eğitmendir, annelik rolüyle yeni nesillere şekil verendir. Ancak bütün bu rollerin ötesinde, duyguları, düşünceleri, ümitleri, hayalleriyle kadın bir bireydir. Bu nedenle, kadına yapılan yatırım, aslında geleceğe yapılan yatırımdır. Ve hiçbir kadın hayatını başladığı noktada sürdürmek zorunda değildir. Kadınlar sürekli kendilerini geliştirmeli ve eğitmelidir. Bunu öncelikle birey olarak kendimize borçluyuz” dedi. 

Kadınlarımız  Başımızın Tacıdır

YİĞİT;Hz Peygamberimizin (SAV) ifade ettiği gibi 'Cennet annelerinin ayaklarının altındadır.' Efendimiz, 'Sizin en hayırlınız kadınlara karşı en güzel davranandır, diye buyuruyor. İşte  bu ahlakla,  bu değerle topluma, insana, mekana baktığımız zaman  o toplumun içerisinde kadına şiddet uygulayan erkekler çıkmaz. Kadını başının tacı yapan örnek ahlak sahibi insanlar çıkar."

AK Parti  Gaziosmanpaşa Kadın Kolları olarak,bizler de kadınların tüm sorunlarının irdelenmesi, çözüm önerilerinin sunulması, toplumsal farkındalık oluşturulması için kadının karşılaştığı her türlü haksızlığa karşı çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Cumhuriyet Meydanına kurulan Ak Nokta’ya,Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın Eşi Neziye Usta ve Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadın ve Aile Müdürü Sueda Tuğcu, şiddet gören tüm kadınlar için karanfil dağıttılar. 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 21:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153