banner171

Gaziosmanpaşalı Kadınlara Girişimcilik Eğitimi

Gaziosmanpaşa’da yaşayan ev hanımlarına “Girişimci Kadın Konferansı” verildi. Konferans’ta konuşan iletişim uzmanı Elif Adem kendi başarı hikayesini anlatarak ev hanımlarına örnek oldu.

Gaziosmanpaşalı Kadınlara Girişimcilik Eğitimi
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, ev hanımlarının girişimcilik ruhunu arttırmak amacıyla Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Girişimci Kadın Konferansı” düzenledi. Konferansa Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Süeda Tuğcu, İletişim uzmanı Elif Adem ve ev hanımları katıldı.
Konferansta konuşan iletişim uzmanı Elif Adem, ev hanımlarına kendi hayat hikayesini anlatarak nasıl girişimci olunacağını anlattı. Elif Adem’in konuşması sırasında pembe boks eldiveniyle konferans vermesi izleyicilerin dikkatini çekti. Konferans sonunda Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, iletişim uzmanı Elif Adem’e çiçek takdim etti.

“GÜÇLENEN KADIN, AİLEYİ, GÜÇLENEN AİLE DE TOPLUMU YÜCELTECEKTİR”

  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ilçedeki kadın nüfusuna değinerek hassasiyetlerini ve sorumluluklarını dile getirdi. Usta konuşmasında; “Gaziosmanpaşa ilçemizin 500 bin nüfusunun yarısının kadın olduğunu ve bu ilçede yaşayan bütün kadınlarımızın da sorumluluklarının olduğunu bir kenara koyarsak, biz de yerel yönetimler olarak hassasiyetlerimizi sizinle paylaşmak durumundayız. İlçemizdeki tüm ihtiyaçları bilen kadınlar, en iyiyi yerine getiren yine kadınlar. Elinin değdiği her işi bereketlendiren kadınlarımız ile “Girişimcilik” konulu konferansta bir araya gelmek beni ziyadesiyle mutlu etti ve gururlandırdı. Evde oturmak yerine üreten, kendi işini kuran, güçlenen kadın, aileyi, güçlenen aile de toplumu yüceltecektir’’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153