banner171

Gaziosmanpaşa'lı Öğrencilerden Sokak Hayvanları İçin Örnek Davranış

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencilerimiz, başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında; caddede, sokakta veya çöp konteynerinde buldukları inşaat ve geri dönüşüm malzemelerini, sokak hayvanlarına barınak yaparak değerlendiriyor.

Gaziosmanpaşa'lı Öğrencilerden Sokak Hayvanları İçin Örnek Davranış
Bu örnek davranışa Bilgi Evi öğrencileri de destek oluyor ve sokak hayvanlarına soğuk kış günlerinde sıcak yuvalar yapılıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi ise öğrencilerin yaptıkları barınakların temizliğini sağlayarak hayvanlara su ve mama desteğinde bulunuyor.
Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri, sokak hayvanları için bir sosyal sorumluluk projesi başlatarak inşaat ve geri dönüşüm malzemelerinden barınak yapıyor. Bu anlamlı projeye Bilgi Evi öğrencileri ve Gaziosmanpaşa Belediyesi de destek oluyor.

Proje kapsamında gençler önce güne bir toplantıyla başlıyor, daha sonra malzeme toplamak için yola koyuluyor. Sokakta, caddede ya da çöp konteynerlerinde buldukları karton, ayakkabılık, tahta, muşamba gibi inşaat ve geri dönüşüm malzemelerini toplayan gençler, bu malzemeleri soğuk kış gününde sıcak yuvalar yaparak değerlendiriyor.

Yaptıkları barınakları cadde ve sokaklardaki uygun noktalara yerleştiren gençlere Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evi öğrencileri, mahalledeki çocuklar, ev hanımları ve hatta down sendromlu çocuklar da destek oluyor. Gitgide büyüyen bu örnek projeye Gaziosmanpaşa Belediyesi de kayıtsız kalmayarak barınakların temizliğini sağlıyor, hayvanlara da mama ve su desteğinde bulunuyor.

Bu projeyle, kışın sokakta kalan hayvanların ısınması ve korunması için farkındalık oluşturulması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153